Vortex VAC-A12A1D – Aparat de aer conditionat

sfatuitor b1

Aparatul de aer condiționat Vortex VAC-A12A1D, 12000 BTU, Clasa A, Kit instalare inclus, este un produs de uz casnic foarte necesar pentru orice familie, mai ales pe perioada anotimpului estival, când e foarte multe ori căldura foarte mare devine un factor deranjant pentru membrii familiei dumneavoastră, Firma Vortex, produce aparate de aer condiționat la standarde foarte ridicate, oferind calități superioare ale acestora, rezistență în timp și un professionalism de necontestat.

Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A12A1DAparatul Vortex VAC-A12A1D, 12000 BTU, se situează în clasa energetică A, ceea ce ne indică faptul că acest produs nu are un consum mare de energie electrică, fiind la îndemâna dumneavoastră să îl folosiți ori de câte ori aveți nevoie fără să vă faceți probleme legate de factura de la energia electrică, deoarece acesta consumă foarte puțin. Tipul de afișaj al acestui produs este de tip LED, folosind o tehnologie de ultimă oră, care se folosește și la gadgeturile e ultimă oră existente pe piață. Tipul de compresor al produsului Vortex VAC-A12A1D, 12000 BTU, este rotativ, având totodată un KIT de instalare inclus care vă va permite punerea în funcțiune a acestui produs, tocmai pentru a vă crea în casa dumneavoastră cele mai bune condiții.

Capacitatea de răcirea a aparatului de aer condiționat este de 12000, iar puterea consumată la răcire este de 1068 de W, de asemenea acest produs poate produce și curenți de aer cald, având o capacitate de încălzire a aerului de 966 W. Greutatea unității interioare a apartului de aer condiționat Vortex VAC-A12A1D, 12000 BTU, este de 29 de kg, iar greutatea unității interioare este de numai 9 kilograme. Culoarea acestui produs electrocasnic este albul astfel, dumneavoastră veți putea foarte bine să-l accesorizați cu culoarea mobilei din camera sau culoarea existent în camera în care dumneavoastră veți poziționa aparatul de aer condiționat. Zgomotul unității exterioare este de 55 de db iar zgomotul unității interioare  este de 37 de db, putem trage astfel concluzia că acest aparat de aer condiționat nu ne va deranja auzul și vă veți putea odihni fără problem, bucurându-vă de un aer răcoros și proaspăt.

Aparatul de aer condiționat Vortex VAC-A12A1D, 12000 BTU, Clasa A, Kit instalare inclus, este un produs foarte bun, extrem de rezistent și care are un preț accesibil și rezonabil pentru oricare dintre dumneavoastră. Pentru confortul ridicat al dumneavoastră și al familiei, dar și pentru verile extrem de călduroase acest aparat de aer condiționat este alegerea potrivită și absolut necesară pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Aparatul de aer condiționat Vortex VAC-A12A1D, 12000 BTU, Clasa A, Kit instalare inclus, este un produs de uz casnic foarte necesar pentru orice familie, mai ales pe perioada anotimpului estival, când e foarte multe ori căldura foarte mare devine un factor deranjant pentru membrii familiei dumneavoastră, Firma Vortex, produce aparate de aer condiționat la standarde foarte ridicate, oferind calități superioare ale acestora, rezistență în timp și un professionalism de necontestat. Aparatul ...
9 Scor Total
Vortex VAC-A12A1D - O alegere inteligenta

Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A12A1D, 12000 BTU, Clasa A, Kit instalare inclus

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.24 (26 votes)
Vortex VAC-A12A1D Aer Conditionat

12000 BTU, Clasa A, Kit instalare inclus

Tag-uri:, ,

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns