Aparate Frigorifice: Oferte si Frigidere Ieftine

Oferte de Frigidere Ieftine

Majoritatea frigiderelor ieftine le poti repera folosind aceasta matrice de oferte.

Toate Aparatele Frigorifice:

Promotii

Resigilate

 oferte frigidere ieftine promotii lichidari de stoc resigilate

Cum iti alegi un frigider nou?

Cele mai noi frigidere sunt la ani lumina de modelele vechi, voluminoase si inestetice de demult. Acestea pot pastra mancarea proaspata mai mult timp, au compartimente separate pentru carnuri, lactate, legume si bauturi, fiecare cu temperaturi specifice si mai mult de-atat, consumul de energie electrica e redus drastic.

Inainte de toate

1. Scoate ruleta din dulap – Inainte de toate, calculeaza precis spatiul disponibil pentru noul frigider si pune un centimetru sau doi in plus, n-ai vrea sa-ti petreci vara smirgheluind piese de mobilier pentru a castiga cativa milimetrii, nu? Cand iesi la cumparaturi pentru un frigider nou, fii atent la masuratori si compara-le cu cele facute deja acasa. Desigur, uneori socoteala de acasa nu se impaca intotdeauna cu cea din piata asa ca e bine sa fii prevazator. De asemenea, trebuie sa lasi cel putin 4-5 centimetrii deasupra si in spatele frigiderului, permitand aerul sa circule, si sa tii in calcul si faptul ca trebuie sa deschizi usa frigiderului ca sa il poti folosi.

2. Testeaza diferite variante – Daca vrei sa iti cumperi un frigider cu un compartiment de congelare, vezi exact in ce parte se deschide usa compartimentului astfel incat sa fii sigur ca vei avea acces la congelator. Afla mai multe informatii de la magazin – la unele modele se poate schimba directia de deschidere a usii. Specifica nevoile tale magazinului si te vei scuti de chinul de a face modificari in bucatarie pentru a acomoda noua achizitie.

3. Ce tip de frigider iti satisface nevoile mai bine? Cu atat de multe modele disponibile pe piata, am alcatuit o mica lista ce te va ajuta sa iti stabilesti nevoile si necesitatile in privinta noii achizitii.


Frigiderele Clasice

Frigiderele cu congelator in compartimentul de sus

PRO:
  • Cele mai mari avantaje: Poti pune in congelator platouri foarte mari, torturi sau cutii de pizza.

CONTRA:
  • Dezavantaje: Trebuie sa te apleci destul de mult ca sa poti lua ceva din compartimentul pentru legume proaspete.

Potrivite pentru: Persoanele ce folosesc gheata des sau produsele congelate. Cauta un model cu: Rafturi de sticla ajustabile – Sunt foarte folositoare in cazul scurgerilor si ofera flexibilitate maxima pentru stocarea produselor voluminoase.

Frigiderele cu congelator in compartimentul de jos

PRO:
  • Cele mai mari avantaje: Nu trebuie sa te apleci pentru fructe sau legume proaspete.

CONTRA:
  • Dezavantaje: Vei petrece destul de mult timp cautand diverse produse in congelator, iar daca nu sunt etichetate corespunzator, poti avea dificultati.

Potrivite pentru: Persoanele ce folosesc destul de mult compartimentul pentru legume proaspete. Cauta un model cu: Compartimente ce ies in afara, precum un sertar. Modelele de frigidere cu compartimente organizate pe sertare te ajuta si la mai buna organizare a produselor. Poti lua in calcul si un model cu usi rabatabile la compartimente – astfel o sa iasa o cantitate cat mai mica de aer rece si nici nu are nevoie de atat de mult spatiu ca sa se poata deschide.

Frigiderele duble

PRO:
  • Cele mai mari avantaje: E usor sa verifici atat frigiderul in sine cat si congelatorul. Usile nu necesita foarte mult spatiu sa se deschida.

CONTRA:
  • Dezavantaje: Rafturile de stocare sunt inguste, deci pastrarea alimentelor voluminoase poate fi imposibila la anumite modele.

Potrivite pentru: Familii sau gospodarii ce folosesc alimente atat proaspete cat si congelate la fel de frecvent. Reprezinta o alegere inteligenta pentru familiile ce necesita acces la ambele compartimente fara sa se aplece sau au membrii cu anumite dizabilitati. Cauta un model cu: Rafturile cele mai late pe care le poate sustine bucataria ta, astfel vei maximiza spatiul oferit si vei putea pastra alimente mai voluminoase.

Frigiderele ce se murdaresc usor

Frigiderele cu finisaje din otel inoxidabil au devenit la moda in ultima vreme, dar chiar si dupa uz redus trebuie sterse – amprente, mici pete de grasime sau murdarie raman instant pe usa sau manerul frigiderului. O alegere isteata daca vrei sa stii cine a folosit ultima oara frigiderul, o alegere mai putin inspirata daca te deranjeaza stersul zilnic in bucatarie. Exista si modele de frigider ce imita finisajele din otel inoxidabil dar calitatea acestora variaza de la producator la producator. Uleiul mineral limiteaza amprentele sau petele de grasime, chiar si pe suprafetele cu finisaj de otel inoxidabil. Foloseste o laveta uscata cel putin odata pe luna si vei pastra aspectul ingrijit al frigiderului tau.

Frigiderul compact

Exista pe piata si modele de frigidere compacte, ce nu depasesc inaltimea unui modul de mobila de bucatarie. Puteti alege un astfel de model pentru un look mai organizat al bucatariei dar trebuie sa tineti cont si de sacrificiul de spatiu de depozitare.

Modele de frigidere High-tech

Desi ceva mai costisitoare, puteti opta pentru un frigider cu LCD integrat in usa. In viitorul apropiat vom vedea si modele cu acces la internet si incarcatoare pentru telefoane.

Flexibilitate sporita

Modelele noi de frigidere ofera chiar si doua congelatoare. Avand doua congelatoare va puteti organiza mult mai bine produsele si va puteti lipsi de cautarea frenetica a pungilor de legume congelate printre diversele sortimente de carnati si carnuri. Un aspect foarte interesant in reprezinta insa temperatura reglabila a anumitor compartimente din congelator – puteti lasa carnea cu o zi sau doua inainte sa o folositi intr-un astfel de compartiment si nu va mai trebui sa asteptati sa o dezghetati.

Distribuitoarele de apa si gheata

Desi distribuitoarele de apa si gheata apar preponderent pe frigiderele duble, acum le puteti gasi practic in orice tip de combinatie. Daca ai nevoie de gheata sau apa rece des, pot fi un real ajutor in bucatarie – perfecte pentru lunile de vara! Tine cont insa si de pretul crescut la astfel de modele si de faptul ca fiabilitatea distribuitoarelor de gheata si apa e in general destul de redusa.

Alegerea editorilor 2015

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns