Arctic AC256+ – Congelator cu 6 compartimente

sfatuitor b1

Congelatorul Arctic AC256+, 215 l, Clasa A+, H 151 cm, Alb, este un produs  foarte util pentru casa   dumneavoastră, dându-vă ocazia de a menține congelate cât mai multe și o cantitate cât mai mare de produse alimentare. Firma Arctic este deja binecunoscută datorită produselor electrocasnice extrem de bune și de rezistente pe care le oferă magazinelor de electrocasnice din România.

Arctic AC256+Clasa energetică a congelatorului A+ a congelatorului Arctic AC256+, va face ca acesta să consume acum cu 20% mai puțin, vă va ajuta să economisiți la factura de la energia electrică și nu vă va face să vă preocupați pentru factura de la energia electrică.Nivelul de zgomot al acestuia este extrem de redus, asta însemnând că nu vă va crea nici măcar un deranj legat de acest aspect.

Seria Arctic AC256+, aduce cu ea mult mai multă siguranță împotriva bacteriilor, având o garnitură antibacteriană. Alimentele sunt menținute proaspete și în perfectă igienă datorită garniturii antibacteriene de pe ușa congelatorului care împiedică formarea mucegaiului sau a altor barterii.Acest congelator dispune de funcția de super congelare, deține o tavă pentru gheață, are dimensiuni de 151 x 59.5 x 60 cm iar ușa congelatorului deține un mâner vertical.Volumul congelatorului este de 215 litri, acesta este structurat în șase compartimente, are un sistem de congelare manual, deține un compartiment mare, dedicat cărnurilor, iar capacitatea de congelare este de 14 kg/24h.

Congelatorul Arctic AC256+, 215 l, Clasa A+, H 151 cm, Alb, are un design foarte plăcut la vedere, impresionând prin culoarea alb imaculat care dă bucătăriei un aspect modern și rafinat fiind ușor de asortat cu orice culoare a mobilei dumneavoastră.De asemenea este extrem de util, mai ales pentru cei care doresc să pastreze la congelat fructe și legume pe care nu le puteți găsi pe piață în extrasezon, de asemenea este dedicat celor care doresc să păstreze la congelat cantități mai mari de carne.Dacă aveți nevoie de un congelator, acesta este achiziția cea mai potrivită pentru bucătăria și pentru familia dumneavoastră.

sfatuitor

Congelatorul Arctic AC256+, 215 l, Clasa A+, H 151 cm, Alb, este un produs  foarte util pentru casa   dumneavoastră, dându-vă ocazia de a menține congelate cât mai multe și o cantitate cât mai mare de produse alimentare. Firma Arctic este deja binecunoscută datorită produselor electrocasnice extrem de bune și de rezistente pe care le oferă magazinelor de electrocasnice din România. Clasa energetică a congelatorului A+ a congelatorului Arctic AC256+, va face ca acesta să consume acum cu ...
9.5 Scor Total
Arctic AC256+ - O alegere excelenta

Congelator Arctic AC256+, 215 l, Clasa A+, H 151 cm, Alb

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.29 (23 votes)
Arctic AC256+ Congelator

Capacitate 215 l, Clasa A+, H 151 cm, Culoare Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde andriazi septembrie 5, 2015 at 9:36 am

    arctic AC256+ GARNITURA NU ETANSEAZA, SE FORMEAZA GHEATA PREA MULTA IN PARTEA DE SUS L-AM CUMPARAT IN URMA CU UN AN

Lasa un raspuns