Arctic AFD7000A++ Masina de spalat rufe de 7kg

sfatuitor b1

Masina de spălat rufe  Arctic AFD7000A++, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++, este un produs de top al brandului Arctic care se remarcă prin deosebitele calități și funcții pe care aceasta le îndeplinește.Firma Electrolux este deja foarte cunoscută pe piață datorită produselor electrocasnice pe care le produce, dar și prin rezistența și prețurile foarte accesibile pe care acestea le au. Culoarea albă a mașinii va da un aspect de curat și de proaspăt încăperii dumneavoastră și vă va facilita accesorizarea mașinii de spălat cu orice altă culoare a băii sau a bucătăriei dumneavoastră.

Arctic AFD7000A++ Masina de spalat rufePentru a putea spăla rufele dumneavoastră chiar și pe timpul nopții fără a produce zgomot, specialiștii de la Arctic au creat panourile laterale alee mașinii ăn formă de S tocmai pentru a produce cât mai puține vibrații. Seria Arctic AFD7000A++, dispune de un ecran care vă va afișa în timpul efectuării programului timpul rămas. Opțiunea amânare oprire vă va oferi posibilitatea de a vă programa spălarea rufelor dumneavoastră in intervalul de timp pe care vi-l doriți.

Funcția Aqua Safe pe care seria Arctic AFD7000A++, o deține este un sistem special conceput pentru reglarea automată a consumului de apă și al controlului excesului de apă. Folosind cantitatea optimă de apă la fiecare spălare, faci economii importante pe termen lung. Mașinile de spălat Arctic au un dispozitiv special pentru detergent lichid care previne risipirea lui, asigurând utilizarea integrală a acestuia. Arctic recomandă opțiunea Eco Dose de spălare, deoarece optimizează performanța mașinii de spălat rufe, eliberând detergentul chiar la momentul potrivit.

În ceea ce  consumul de energie electrică  clasa de eficiență A ++ vă va ajuta să econimisiți la factură dumneavoastră de la curent și astfel veți putea să economisiți și la bugetul familiei dumneavoastră. Mașina de spălat Arctic AFD7000A++, are un tip de încărcare frontală, o putere de centrifugare de 1000 rmp, o capacitate de încărcare de 7 kg, un tip de afișaj LCD, un consum mediu anual de 9460, și dimensiuni de 84 x 60 x 51 cm. În ceea ce privește programele aceasta dispune de: Program prespălare, Program Rapid, Program bumbac, Program Jeans, Program lână, Program sintetice, Program Mix, program Sport și Program de spălare manuală.

Masina de spălat rufe  Arctic AFD7000A++, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs extrem de bun, de rezistent, dispune de niște calități extraordinare, de un design deosebit și are un preț accesibil oricărui buzunar.Dacă doriți achiziționarea unei mașini de spălat în conformitate cu tehnologiile de ultimă oră, aceasta este alegerea cea mai bună pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Masina de spălat rufe  Arctic AFD7000A++, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++, este un produs de top al brandului Arctic care se remarcă prin deosebitele calități și funcții pe care aceasta le îndeplinește.Firma Electrolux este deja foarte cunoscută pe piață datorită produselor electrocasnice pe care le produce, dar și prin rezistența și prețurile foarte accesibile pe care acestea le au. Culoarea albă a mașinii va da un aspect de curat și de proaspăt încăperii dumneavoastră și vă va facilita ...
9.5 Scor Total
Arctic AFD7000A++ este cea mai buna alegere

Masina de spalat rufe Arctic AFD7000A++, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: Be the first one!
Arctic AFD7000A++ Masina de spalat rufe

7 kg, 1000 RPM, Clasa A++

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns