Arctic AK 245+ – Combina frigorifica

sfatuitor b1

Combina frigorifică Arctic AK 245+, 229 l, Clasa A+, Alb, este un produs special creat pentru a întâmpina necesitățile dumneavoastră.Firma Arctic este foarte cunoscută datorită produselor electrocasnice pe care le fabrică și le distribuie în magazinele din întrega lume.Seria Arctic AK 245+, aduce cu ea mult mai multă siguranță împotriva bacteriilor, având o garnitură antibacteriană. Alimentele sunt menținute proaspete și în perfectă igienă datorită garniturii antibacteriene de pe ușa aparatului care împiedică formarea mucegaiului sau a altor barterii.

Arctic AK 245+În ceea ce privește consumul de energie, această combină Arctic AK 245+, se află în clasa A+, având un consum redus de energie și astfel nu veți plăti foarte mult la facura de la energia electrică.Rafturile ajustabile ale combinei frigorifice vă vor permite folosirea spațiului din interior în funcție de necesitate, fiind permis să vă fixați rafturile exact așa cum vă doriți sau cum vă este convenabil pentru a optimiza spațiul din interior.Frigiderul dispune de două rafturi, are un sistem de dezghețare automat, are trei suporturi pe ușă, compartiment pentru legume și fructe și compartiment pentru brânzeturi.

De asemenea dispune de un suport pentru sticle, are o tavă pentru gheață, are iluminare interioară, un termostat reglabil, uși reversibile și dimensiuni de 152.5 x 54 x 60 cm.Congelatorul are trei compartimente, are un sistem de dezghețare manuală, iar capacitatea de congelare este de 5 kg/24h.Consumul energetic anual este de 244 kwh/an, volumul congelatorului este de 87 litri, volumul frigiderului este de 145 litri, iar volumul total este de 232 de litri.

Combina frigorifică Arctic AK 245+, 229 l, Clasa A+, Alb, este un produs electrocasnic cu un design fin, pe culoare albă, care va da un aspect luminos și modern bucătăriei dumneavoastră.Prețul extrem de mic și accesibil va face această combină frigorifică să fie un produs foarte cumpărat și căutat, motiv pentru care nu ar trebui să lipsească nici din bucătăria dumneavoastră.

sfatuitor

Combina frigorifică Arctic AK 245+, 229 l, Clasa A+, Alb, este un produs special creat pentru a întâmpina necesitățile dumneavoastră.Firma Arctic este foarte cunoscută datorită produselor electrocasnice pe care le fabrică și le distribuie în magazinele din întrega lume.Seria Arctic AK 245+, aduce cu ea mult mai multă siguranță împotriva bacteriilor, având o garnitură antibacteriană. Alimentele sunt menținute proaspete și în perfectă igienă datorită garniturii antibacteriene de pe ușa ...
9 Scor Total
Arctic AK 245+ - O alegere corecta

Combina frigorifica Arctic AK 245+, 229 l, Clasa A+, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.57 (22 votes)
Arctic AK 245+ Combina Frigorifica

229 l, Clasa A+, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns