Arctic AK 275+ – Combina frigorifica

sfatuitor b1

Combina Frigorifică Arctic AK 275+, 237 l, Clasa A+, H 170.5, Alb, este un produs electrocasnic deosebit de bun, de rezistent și accesibil prin prețul foarte redus la care poate fi achiziționat din magazinele pentru produse electrocasnice.Firma Arctic este binecunoscută deja datorită produselor deosebite pe care le distribuie în magazinele din întreaga lume. În ceea ce privește consumul de energie, această combină Arctic AK 275+, se află în clasa A+, având un consum redus de energie și astfel nu veți plăti foarte mult la facura de la energia electrică.Rafturile ajustabile ale combinei frigorifice vă vor permite folosirea spațiului din interior în funcție de necesitate, fiind permis să vă fixați rafturile exact așa cum vă doriți sau cum vă este convenabil pentru a optimiza spațiul din interior.

Arctic AK 275+Seria Arctic AK 275+, aduce cu ea mult mai multă siguranță împotriva bacteriilor, având o garnitură antibacteriană. Alimentele sunt menținute proaspete și în perfectă igienă datorită garniturii antibacteriene de pe ușa aparatului care împiedică formarea mucegaiului sau a altor barterii. Frigiderul dispune de trei rafturi, are un sistem de dezghețare automat, are patru suporturi pe ușă, compartiment pentru legume și fructe o tavă pentru gheață și un support pentru ouă.

De asemenea dispune de un sistem de iluminare interioară, are un termostat reglabil, uși reversibile mâner vertical și dimensiuni de 170.5 x 54.5 x 60 cm.Congelatorul are trei compartimente, are un sistem de dezghețare manuală, iar capacitatea de congelare este de 3.5kg/24h.Consumul energetic anual este de 227 kwh/an, volumul congelatorului este de 62 litri, volumul frigiderului este de 175 litri, iar volumul total este de 290 de litri.

Combina Frigorifică Arctic AK 275+, 237 l, Clasa A+, H 170.5, Alb, se face dorit prin calitățile deosebite pe care le are, prin prețul foarte bun și accesibil, prin design-ul foarte modern care va schimba imaginea bucătăriei dumneavoastră și prin spațiul interior generos de care acesta dispune astfel încât veți putea să păstrați în frigider cât mai multe alimente.Dacă doriți o combină frigorifică bună, rezistentă și foarte utilă, aceasta este alegerea cea mai bună pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Combina Frigorifică Arctic AK 275+, 237 l, Clasa A+, H 170.5, Alb, este un produs electrocasnic deosebit de bun, de rezistent și accesibil prin prețul foarte redus la care poate fi achiziționat din magazinele pentru produse electrocasnice.Firma Arctic este binecunoscută deja datorită produselor deosebite pe care le distribuie în magazinele din întreaga lume. În ceea ce privește consumul de energie, această combină Arctic AK 275+, se află în clasa A+, având un consum redus de energie și ...
9 Scor Total
Arctic AK 275+ - O alegere corecta

Combina Frigorifica Arctic AK 275+, 237 l, Clasa A+, H 170.5, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.57 (22 votes)
Arctic AK 275+ Combina Frigorifica

237 l, Clasa A+, H 170.5, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns