Arctic ALD5200A++ – Masina de spalat rufe cu incarcare frontala

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Arctic ALD5200A++, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb este un produs electrocasnic de marcă lansat pe piață cu scopul de a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor. Firma Arctic înzestrează această mașină cu o serie întreagă de calități și de tehnologii de ultimă oră, care vă vor facilita spălatul rufelor, având acum ocazia de a folosi câteva programe de spălat cu totul speciale. Specialiștii de la Arctic au conceput un design special al panourilor laterale ale mașinii de spălat, cu striații in forma de S, care au rolul de a reduce nivelul vibrațiilor și, implicit, al zgomotului din timpul spalarii.

Masina de spalat rufe Arctic ALD5200A++Funcția Aqua Safe pe care seria Arctic ALD5200A++, o deține este un sistem special conceput pentru reglarea automată a consumului de apă și al controlului excesului de apă. Folosind cantitatea optimă de apă la fiecare spălare, faci economii importante pe termen lung. Mașinile de spălat Arctic au un dispozitiv special pentru detergent lichid care previne risipirea lui, asigurând utilizarea integrală a acestuia. Arctic recomandă opțiunea Eco Dose de spălare, deoarece optimizează performanța mașinii de spălat rufe, eliberând detergentul chiar la momentul potrivit.

În ceea ce  consumul de energie electrică  clasa de eficiență A ++ vă va ajuta să econimisiți la factură dumneavoastră de la curent și astfel veți putea să economisiți și la bugetul familiei dumneavoastră. Mașina de spălat Arctic ALD5200A++, are un tip de încărcare frontală, o putere de centrifugare de 1200 rmp, o capacitate de încărcare de 5 kg, un tip de afișaj LED, un consum mediu anual de 7260, dimensiuni de 84 x 60 x 47 cm, și 55 de kg. În ceea ce privește programele aceasta dispune de: Program prespălare, Program Rapid, Program bumbac, Program Jeans, Program lână, Program sintetice, Program Mix, program Sport și Program de spălare manuală.

Mașina de spălat rufe Arctic ALD5200A++, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs extrem de bun, de rezistent, cu calități de spălare superioare, cu un preț foarte bun și rezonabil care vă va oferi satisfacții de viitor fiind o achiziție care nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Arctic ALD5200A++, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb este un produs electrocasnic de marcă lansat pe piață cu scopul de a satisface cât mai multe din nevoile cumpărătorilor. Firma Arctic înzestrează această mașină cu o serie întreagă de calități și de tehnologii de ultimă oră, care vă vor facilita spălatul rufelor, având acum ocazia de a folosi câteva programe de spălat cu totul speciale. Specialiștii de la Arctic au conceput un design special al panourilor laterale ale ...
9 Scor Total
Arctic ALD5200A++ - O alegere inteligenta

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Arctic ALD5200A++, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.43 (23 votes)
Arctic ALD5200A++ Masina de spalat rufe

5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns