Arctic CB5000A++ Masina de spalat rufe

sfatuitor b1Mașina de spălat rufe Arctic CB5000A++, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs fabricat de binecunoscuta firmă Arctic care impresionează prin calitățile de excepție pe care le-au dat tuturor produselor  electrocasnice pe care acest brand le fabrică. Clasa de eficiență energetică în care se încadrează seria Arctic CB5000A++, este A++ având un consum energetic redus și extrem de bun astfel încât să puteți folosi mașina de spălat fără a plăti foarte mulți bani la factura de la energia electrică.

Arctic CB5000A++ Masina de spalat rufeMașina de spălat Arctic CB5000A++, are un tip de încărcare frontală, o putere de centrifugare de 1000 rmp, o capacitate de încărcare de 5 kg, un tip de afișaj LED, un consum mediu anual de 7260, dimensiuni de 84 x 60 x 47 cm, și 55 de kg. În ceea ce privește programele aceasta dispune de: Program prespălare, Program Rapid, Program bumbac, Program Jeans, Program lână, Program sintetice, Program Mix, program Sport , Program de spălare manuală, Program antialergis și Program Sport.

Pentru a putea spăla rufele dumneavoastră chiar și pe timpul nopții fără a produce zgomot, specialiștii de la Arctic au creat panourile laterale alee mașinii ăn formă de S tocmai pentru a produce cât mai puține vibrații. Opțiunea amânare oprire vă va oferi posibilitatea de a vă programa spălarea rufelor dumneavoastră in intervalul de timp pe care vi-l doriți.

Mașina de spălat rufe Arctic CB5000A++, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs de marcă extrem de căutat datorită funcțiilor multiple, datorită programelor care vor facilita spălarea hainelor dumneavoastră și a familiei, de asemenea prețul extrem de accesibil și design-ul elegant vor face ca această mașină să devină o achiziție de perspectivă pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Arctic CB5000A++, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs fabricat de binecunoscuta firmă Arctic care impresionează prin calitățile de excepție pe care le-au dat tuturor produselor  electrocasnice pe care acest brand le fabrică. Clasa de eficiență energetică în care se încadrează seria Arctic CB5000A++, este A++ având un consum energetic redus și extrem de bun astfel încât să puteți folosi mașina de spălat fără a plăti foarte mulți bani la factura de la energia ...
9.5 Scor Total
Arctic CB5000A++ este cea mai buna alegere

Masina de spalat rufe Arctic CB5000A++, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 2.05 (2 votes)
Arctic CB5000A++ Masina de spalat rufe

5 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns