Arctic CB5800A++ Masina de spalat rufe Slim

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Slim Arctic CB5800A++, 5 kg, 800 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs electrocasnic extraordinar de bun, de rezistent care vă va ușura foarte mult munca din casa dumneavoastră.Firma Indesit este foarte cunoscută prin produsele electrocasnice de marcă pe care le fabrică, dar și prin prețurile extrem de accesibile ale acestora care pot fi achiziționate cu mare ușurință de oricare persoană care își dorește un produs electrocasnic de la această firmă.

Arctic CB5800A++ Masina de spalat rufe Slim Modelul Slim Arctic CB5800A++, aduce acum un design care va permite incorporarea mașinii într-un spațiu chiar și mai mic, fiind o calitate extrem de benefică pentru cei care nu au un spațiu foarte generos. Programele și funcțiile de care dispune seria sunt Arctic CB5800A++: Program lână, Program Program bumbac, Program Mix, Program sintetice și Program de soplare manuală.

Pentru a putea spăla rufele dumneavoastră chiar și pe timpul nopții fără a produce zgomot, specialiștii de la Arctic au creat panourile laterale ale mașinii în formă de S tocmai pentru a produce cât mai puține vibrații. Datorită acestei faclități veți putea să vă folosiți timpul într-un mod eficient astfel încât veți putea spăla haine noaptea fără a fi deranjat niciun membru al familiei de zgomotul redus produs de mașina de spălat.

În ceea ce  consumul de energie electrică  clasa de eficiență A ++ vă va ajuta să econimisiți la factură dumneavoastră de la curent și astfel veți putea să economisiți și la bugetul familiei dumneavoastră. Mașina de spălat Arctic AFD7000A++, are un tip de încărcare frontală, o putere de centrifugare de 800 rmp, o capacitate de încărcare de 5 kg, un tip de afișaj LED, un consum mediu anual de 9460, și dimensiuni de 84 x 60 x 41.5 cm.

Mașina de spălat rufe Slim Arctic CB5800A++, 6 kg, 1200 RPM, clasa A++, Alb,va satisface în totalitate toate așteptările dumneavoastră în materie de spălat haine, oferind acestora aceeiași prospețime ca și cum ar fi noi.Prețul foarte accesibil și bun având în vedere raportul calitate preț va face ca această mașină de spălat să fie o achiziție care nu ar trebui să lipsească din casa dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Slim Arctic CB5800A++, 5 kg, 800 RPM, Clasa A++, Alb, este un produs electrocasnic extraordinar de bun, de rezistent care vă va ușura foarte mult munca din casa dumneavoastră.Firma Indesit este foarte cunoscută prin produsele electrocasnice de marcă pe care le fabrică, dar și prin prețurile extrem de accesibile ale acestora care pot fi achiziționate cu mare ușurință de oricare persoană care își dorește un produs electrocasnic de la această firmă. Modelul Slim Arctic ...
9 Scor Total
Arctic CB5800A++, masina ideala la un pret corect

Masina de spalat rufe Slim Arctic CB5800A++, 5 kg, 800 RPM, Clasa A++, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: Be the first one!
Arctic CB5800A++ Masina de spalat rufe Slim

5 kg, 800 RPM, Clasa A++, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns