Arctic EF5800A++, Masina de Spalat Rufe Slim

sfatuitor b1

 

Mașina de spălat rufe Arctic EF5800A+, 800 RPM, 5 Kg, Clasa A+, Alb, este un produs electrocasnic de marcă, performant și extrem de folositor pentru casa dumneavoastră care vă va ajuta foarte mult în ceea ce privește spălatul de haine.

Seria Arctic EF5800A+,  beneficiază de un tip de încărcare frontal, are o capacitate de 5 kg, un tip de afișaj LED, are o putere de centrifugare de 800 rpm iar culoarea alb a acesteia vă va permite incorporarea mașinii dumneavoastră într-o mobila de bucătărie fără problem deoarece culoarea alb se va asorta foarte ușor cu orice altă culoare.

Arctic EF5800A++, Masina de Spalat Rufe SlimFuncțiile de care dispune mașina de spălat sunt: sistem de control al balansului, sistem de reglare al consumului, și un sistem de siguranță împotriva inundațiilor. În ceea ce privește programele mașinii de spălat Arctic EF5800A+, acestea sunt unele foarte eficiente și anume: Program rapid, Program bumbac, Program sintetice, Program spălare manuală, Program Prespălare, Program delicate, Program stoarcere, evacuare și program de lână. Mașina se încadrează în clasa de eficiență A+ ceea ce înseamnă că va avea un consum mic de energie, astfel veți putea să o folosiți fără grijă și preocupare față de factura de la energia electrică.

Seria Arctic EF5800A+, dispune de Aqua Safe care va optimiza în cea mai mare siguranță consumul de apă iar o altă funcție deosebită de care aceasta dispune este sistemul electronic de control al balansului care va distrinui uniform rufele în interiorul tamburului astfel încât vă va oferi o spălare cât mai silențioasă fără a vă provoca zgomot sau neplăceri.

Mașina de spălat rufe Arctic EF5800A+, 800 RPM, 5 Kg, Clasa A+, Alb, este un produs care merită achiziționat datorită calităților de excepție pe care le are, dar și datorită prețului extrem de accesibil oricărui buzunar, reprezentând o achiziție de viitor pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

  Mașina de spălat rufe Arctic EF5800A+, 800 RPM, 5 Kg, Clasa A+, Alb, este un produs electrocasnic de marcă, performant și extrem de folositor pentru casa dumneavoastră care vă va ajuta foarte mult în ceea ce privește spălatul de haine. Seria Arctic EF5800A+,  beneficiază de un tip de încărcare frontal, are o capacitate de 5 kg, un tip de afișaj LED, are o putere de centrifugare de 800 rpm iar culoarea alb a acesteia vă va permite incorporarea mașinii dumneavoastră într-o mobila ...
9 Scor Total
Arctic EF5800A++ este cea mai buna alegere

Masina de spalat SLIM, cu incarcare frontala, capacitate 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, culoarea Alba

Review
9
Evaluare Vizitatori: Be the first one!
Arctic EF5800A++, Masina de spalat rufe Slim

5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns