Beko BXEU090 – Aparat de aer conditionat cu Filtru Purificare

sfatuitor b1

Aparatul de aer condiționat Beko BXEU090 Inverter, 9000 BTU, Clasa A, Display, Filtru purificare, Instalare inclusă, este un produs de excepție și foarte bun fabricat de firma Beko care lansează pe piață o sumedenie de produse electrocasnice extraordinar de bune și de calitative. Verile din ce în ce mai călduroare și temperaturile din ce în ce mai mari, necesită pentru fiecare imobil existența unui aparat de aer condiționat care să creeze un aer răcoros, mai reconfortant și care să vă facă ziua mult mai plăcută și mai relaxantă.

Beko BXEU090Acest model Beko BXEU090 dispune de tehnologia Inverter care vă oferă cele mai moderne soluții de climatizare pentru confortul casei dumneavoastră, indiferent de anotimp. Capacitatea ridicată de incălzire sau răcire, și sistemele avansate de purificare a aerului vă vor asigura performanțe la cele mai ridicate standarde, chiar și în condiții extreme de temperatură. Funcția Dry vă va asigura dezumidificarea mediului ambiant, aduncându-l la un nivel optim, fără a activa funcția de răcire. Alte funcții de care dispune acest aparat de aer condiționat sunt : funcția de ventilare, încălzire, Auto Restart, funcția de dezumidificare funcția Timer,  Sleep/Night mode și existența unui compresor de tip rotativ.

Seria Beko BXEU090, are un kit de instalare inclus, dispune de trei trepte de viteză ale ventilatorului, are un tip de afișaj LCD, și dispune de o telecomandă cu display care vă va permite să îl utilizați cu foarte mare ușurință fără a vă deranja sau deplasa din locul în care vă aflați. Clasa de energie electrică atât la răcire cât și la încălzire este clasa de eficență A, ceea ce înseamnă că veți plăti foarte puțin la facura de la energia electrică și astfel veți putea economisi la bugetul familiei dumeavoastră.

Zgomotul produs de acest aparat de aer condiționat Beko BXEU090 este unul redus de numai 62 de db , astfel încât vă veți putea bucura de liniștea necesară pentru a vă odihni în condițiile în care aparatul de aer condiționat se află în stare de funcționare. Greutatea sa este de 28 kg iar dimensiunile sale sunt de 780 x 245 x 540 mm.

Aparatul de aer condiționat Beko BXEU090 Inverter, 9000 BTU, Clasa A, Display, Filtru purificare, Instalare inclusă, este un produs electrocasnic care merită să fie achiziționat având un preț deosebit de accesibil care vă va permite să-l achiziționați fără problem. Existența sa în casa dumneavoastră este absolut necesară având în vedere verile extrem de călduroase, însă acesta poate fi folosit și pentru a încălzi încăperea dumneavoastră. Dacă doriți un aparat de aer condiționat foarte bun, ieftin și eficient acesta este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

sfatuitor

Aparatul de aer condiționat Beko BXEU090 Inverter, 9000 BTU, Clasa A, Display, Filtru purificare, Instalare inclusă, este un produs de excepție și foarte bun fabricat de firma Beko care lansează pe piață o sumedenie de produse electrocasnice extraordinar de bune și de calitative. Verile din ce în ce mai călduroare și temperaturile din ce în ce mai mari, necesită pentru fiecare imobil existența unui aparat de aer condiționat care să creeze un aer răcoros, mai reconfortant și care să vă facă ...
9.5 Scor Total
Beko BXEU090 - O alegere excelenta

Aparat de aer conditionat Beko BXEU090 Inverter, 9000 BTU, Clasa A, Display, Filtru purificare

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.29 (27 votes)
Beko BXEU090 Aparat de aer conditionat

Inverter, 9000 BTU, Clasa A, Display, Filtru purificare

Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns