Beko DBD326XI+ – Frigider cu protectie antibacteriana

sfatuitor b1

Frigiderul Beko DBD326XI+, 306 l, Clasa A+, H 175 cm, Inox, este un produs deosebit de bun aflat în magazinele de electrocasnice tocmai cu scopul de a satisface cât mai multe nevoi ale cumpărătorilor. În ceea ce privește consumul de energie, acest frigider consumă foarte puțin situându-se în clasa energetică A+, astfel dumneavoastră veți putea economisi bani la bugetul familiei dumneavoastră. Garnitura de pe ușa frigiderului este cu protecție antibacteriană, în compoziția căreia se află aditivi speciali care previn formarea bacteriilor, totodată această garnitura antibacteriană contribuie la păstrarea cât mai bună a alimentelor dumneavostră.

Beko DBD326XI+Frigiderul Beko DBD326XI+ este compus din patru rafturi, are un sistem de dezghețare automat, dispune de suporturi pe ușă, un compartiment pentru legume, o tavă pentru gheață, suport pentru ouă și suport pentru sticle. Congelatorul are un singur compartiment, iar capacitatea de congelare a acestuia este de 4 kg/24 h.Culoarea acestuia este inoxu fapt ce va da o notă de modernism casei și bucătăriei, dispune de iluminare interioar care vă va ajuta să va găsiți foarte ușor produsele în frigider, dispune de un termostat reglabil, are dimensiuni de 175.4 x 59.5 x 60 cm, uși reversibile și dispune de un mâner vertical.

Volumul congelatorului este de 69 de litri, volumul frigiderului este de 237 litri, volumul total al combinei frigorifice este de 310 litri, consumul anual de energie este de 265 kwh/an, iar seria Beko DBD326XI+, dispune de un sistem de protecție antibacterian, tocmai pentru ca sănătatea dumneavoastră să fie în siguranță, iar produsele pe care le păstrați în combina frigorifică să fie mereu păstrate proaspete fără a putea fi contaminate de eventuale bacterii.

Frigiderul Beko DBD326XI+, 306 l, Clasa A+, H 175 cm, Inox, are un design deosebit de modern, cu un aspect foarte plăcut care va schimba total imaginea bucătăriei dumneavoastră dându-i o notă de rafinament.La un preț foarte bun și având calități superioare de păstrare a alimentelor , acest produs ar trebui să fie nelipsit din casa dumneavoastră.

sfatuitor

Frigiderul Beko DBD326XI+, 306 l, Clasa A+, H 175 cm, Inox, este un produs deosebit de bun aflat în magazinele de electrocasnice tocmai cu scopul de a satisface cât mai multe nevoi ale cumpărătorilor. În ceea ce privește consumul de energie, acest frigider consumă foarte puțin situându-se în clasa energetică A+, astfel dumneavoastră veți putea economisi bani la bugetul familiei dumneavoastră. Garnitura de pe ușa frigiderului este cu protecție antibacteriană, în compoziția căreia se află ...
9 Scor Total
Beko Beko DBD326XI+ - O alegere excelenta

Frigider Beko DBD326XI+, 306 l, Clasa A+, H 175 cm, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.57 (22 votes)
Beko DBD326XI+ Frigider

Capacitate 306 l, Clasa A+, Inaltime 175 cm, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde anamaria iunie 25, 2015 at 3:13 pm

    stie cineva daca pot gasi frigiderul beko DBD326XI+ il pot gasi la un pret mai bun ca pe emag?
    multumesc anticipat

Lasa un raspuns