Beko DBK 386 WDR+ – Combina frigorifica cu tehnologie Blue Light

sfatuitor b1

Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb, este un produs extrem de cautat pe piața electrocasnicelor.Brandul Beko, fabrică anual produse electrocasnice de ultimă oră, pe care le distribuie în magazinele din întreaga lume. Seria Beko DBK 386 WDR+, dispune de un dozator de apă care este un dispozitiv special pentru răcirea și dozarea apei. Accesul la dozator este facil, dozatorul de apă fiind amplasat pe ușa aparatului frigorific, in exteriorul acestuia.

Beko DBK 386 WDR+Funcția specială Active Fresh Blue Light, va menține efectul de fotosinteză prin lumina albastră existentă în interiorul frigiderului.Prin efectul de fotosinteză va crește durata de conservare a fructelor și a legumelor.Sistemul de protecție antibacteriană, face referire la garnitura de pe ușile combinei frigorifice care deține aditivi speciali care previn formarea bacteriilor.Display-ul incorporat pe ușa combinei deține ceas, funcția timer și totodată posibilitatea înregistrării vocale. Clasa energetică A+ va face ca acesta să consume acum cu 24% mai puțin, vă va ajuta să economisiți la factura de la energia electrică și nu vă va face să vă preocupați pentru factura de la energia electrică.

Congelatorul seriei Beko DBK 386 WDR+ are trei compartimente, are un sistem de dezghețare manuală, iar capacitatea de congelare este de 5 kg/24h. Acesta dispune de următoarele calități : are culoarea albă,dimensiuni de 201 x 59.5 x 60 cm, iluminare interioară, termostat reglabil, suport pentru sticle, suport pentru ouă, patru rafturi, un compartiment pentru legume un compartiment pentru brânzeturi, un sistem de dezghețare automat un tip de afișaj LCD, dispozitiv pentru cuburi de gheață, un volum de 87 litri congelator, un volum de 244 litri frigider și un volum brut total de 380 litri.Frigiderul dispune de următoarele funcții speciale:Funcția super-congelare, Sistem antibacterian și funcția Blue light dedicată cutiei de legume.

Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb, este un produs electrocasnic elegant, cu un aspect fin și  modern, care vă va păstra produsele alimentare în cele mai bune condiții li cât mai proaspete.La un preț extraordinar de bun și de accesibil, această combină frigorifică este achiziția ideală pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb, este un produs extrem de cautat pe piața electrocasnicelor.Brandul Beko, fabrică anual produse electrocasnice de ultimă oră, pe care le distribuie în magazinele din întreaga lume. Seria Beko DBK 386 WDR+, dispune de un dozator de apă care este un dispozitiv special pentru răcirea și dozarea apei. Accesul la dozator este facil, dozatorul de apă fiind amplasat pe ușa aparatului frigorific, in exteriorul acestuia. ...
9 Scor Total
Beko DBK 386 WDR+ - Alegerea corecta

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.33 (23 votes)
Beko DBK 386 WDR+ Combina Frigorifica

331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns