Beko DBKEN326X+ – Combina frigorifica No Frost

sfatuitor b1

Combina frigorifică Beko DBKEN326X+, No Frost, 287 l, Clasa A+, H 184.5 cm, Inox, este un produs electrocasnic de ultimă oră, foarte util și bun, care este absolut indispensabil din bucătăria dumneavoastră.Acesta vă oferă acum o capacitate netă mult mai mare de 287 l, astfel veți putea introduce mai multe produse alimentare  în frigiderul dumneavoastră, astfel le veți păstra proaspete și într-o condiție cât mai bună.Firma Beko aduce inovații seriei Beko DBKEN326X+,  astfel acesta este un produs foarte căutat pe piață și foarte cumpărat în întreaga lume.

Beko DBKEN326X+Clasa energetică A+ va face ca acesta să consume acum cu 24% mai puțin, vă va ajuta să economisiți la factura de la energia electrică, iar ventilatorul din interiorul acestuia va distribui uniform aerul din interior astfel încât să vă asigure performanțe cât mai bune de răcire. Sistemul de răcire Full No frost al seriei Beko DBKEN326X+, va împiedica formarea gheții în interiorul aparatului frigorific astfel încât nu va fi necesar să îl dezghețați periodic. Sistemul Active Dual Cooling va asigura acum o răcire cu 20% mai rapidă, totodată acesta previne amestecarea mirosurilor între cele două compartimente ale aparatului  frigorific, astfel produsele vor fi  proaspete și în condiție foarte bună. Ventilatorul din interiorul acestuia va distribui uniform aerul din interior astfel încât să vă asigure performanțe cât mai bune de racier, de asemenea controlul digital vă permite setarea temperaturii dorite în interior, iar cu ajutorul funcției Buzzer, un semnal sonor vă va da de stire atunci când ușa combinei frigorifice va rămâne deschisă.

Acesta dispune de următoarele calități : are culoarea inoxului fiind fabricat din inox, are dimensiuni de 184.5 x 59.5 x 60 cm, iluminare interioară, termostat reglabil, suport pentru sticle, suport pentru ouă, patru rafturi, un compartiment pentru legume, compartiment branzeturi, are o capacitate de congelare de 5 kg/24h, un tip de afișaj LCD, dispozitiv pentru cuburi de gheață, un volum de 90 litri congelator, un volum de 197 litri frigider și un volum brut total de 320 litri. Frigiderul Beko DBKEN326X+,  dispune de următoarele funcții speciale: Funcția vacanță, Sistem de avertizare pentru ușa deschisă, Reglare electronică a temperaturii, Ventilator incorporat și Multiflow.

Combina frigorifică Beko DBKEN326X+, No Frost, 287 l, Clasa A+, H 184.5 cm, Inox, este un produs de marcă, foarte bun, rezistent, cu un preț foarte accesibil, extrem de modern și de util în bucătăria dumneavoastră, de asemenea design-ul extrem de elegant va da un aer de modernism casei implicit bucătăriei dumneavoastră.

sfatuitor

Combina frigorifică Beko DBKEN326X+, No Frost, 287 l, Clasa A+, H 184.5 cm, Inox, este un produs electrocasnic de ultimă oră, foarte util și bun, care este absolut indispensabil din bucătăria dumneavoastră.Acesta vă oferă acum o capacitate netă mult mai mare de 287 l, astfel veți putea introduce mai multe produse alimentare  în frigiderul dumneavoastră, astfel le veți păstra proaspete și într-o condiție cât mai bună.Firma Beko aduce inovații seriei Beko DBKEN326X+,  astfel acesta este un ...
9 Scor Total
Beko DBKEN326X+ - O alegere excelenta

Combina frigorifica Beko DBKEN326X+, No Frost, 287 l, Clasa A+, H 184.5 cm, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.57 (22 votes)
Beko DBKEN326X+ Combina Frigorifica

No Frost, Capacitate 287 l, Clasa A+, H 184.5 cm, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns