Beko HS23753 – Lada frigorifica cu protectie antibacteriana

sfatuitor b1

Lada frigorifică Beko HS23753, 350 l, Clasa A++, Alb, este un produs electrocasnic extrem de bun și de util pentru familiile sau persoanele care doresc să-și păstreze diverse produse alimentare la congelator.Firma Beko este foarte cunoscută prin produsele electronice de marcă pe care le fabrică , acestea fiind foarte cumpărate și foarte apreciate pe piața produselor electrocasnice. Clasa energetică a lăzii frigorifice este A++ ceea ce va face ca acesta să consume mult mai puțin decât celelalte produse din aceeiași gamă,de asemenea vă va ajuta să economisiți la bugetul familiei și nu vă va face să vă preocupați pentru factura de la energia electrică.

Beko HS23753Sistemul de protecție antibacteriană al seriei Beko HS23753, face referire la garnitura de pe ușa lăzii frigorifice care deține aditivi speciali care previn formarea bacteriilor, de asemenea produsele alimentare vor fi păstrate în cele mai bune condiții tocmai pentru a asigura siguranța și sănătatea familiei dumneavoastră.

Lada frigorifică Beko HS23753 dispune de 4 coșuri de sârmă, are de asemenea un compresor, modul de deschidere este vertical, iar ușa lăzii frigorifice are un mâner orizontal, dimensiunile acesteia sunt de 86 x 155.2 x 72.5 cm , culoarea acesteia este albă iar aceasta dispune și de un sistem de iluminare interioară.Volumul total al lăzii frigorifice este de 350 litri, iar consumul energetic anual este de 234 kwh/an.

Lada frigorifică Beko HS23753, 350 l, Clasa A++, Alb, are un preț deosebit de bun și extrem de redus, astfel facilitând achiziționarea acesteia fără a vă crea probleme financiare.Este extrem de utilă, mai ales pentru cei care doresc să pastreze în lada frigorifică  fructe și legume pe care nu le puteți găsi pe piață în extrasezon, de asemenea este dedicat celor care doresc să păstreze la congelat cantități mai mari de carne.Dacă aveți nevoie de o ladă frigorifică, aceasta este achiziția cea mai potrivită pentru bucătăria și pentru familia dumneavoastră.

sfatuitor

Lada frigorifică Beko HS23753, 350 l, Clasa A++, Alb, este un produs electrocasnic extrem de bun și de util pentru familiile sau persoanele care doresc să-și păstreze diverse produse alimentare la congelator.Firma Beko este foarte cunoscută prin produsele electronice de marcă pe care le fabrică , acestea fiind foarte cumpărate și foarte apreciate pe piața produselor electrocasnice. Clasa energetică a lăzii frigorifice este A++ ceea ce va face ca acesta să consume mult mai puțin decât ...
9.5 Scor Total
Beko HS23753 - O alegere excelenta

Lada frigorifica Beko HS23753, 350 l, Clasa A++, Alb

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.42 (22 votes)
Beko HS23753 Lada frigorifica

Capacitate 350 l, Clasa A++, Culoarea Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde Cornel Ilaci iunie 19, 2015 at 11:41 am

    Sunt foarte multumit de tot ce inseamna BEKO. Am in casa acum cam toate electrocasnicele de la ei, desi eram foarte reticent la inceput. Capacitate foarte mare pentru o persoana normala, ca sa nu mai zic de consumul foarte mic.
    Aa si este extrem extrem de silentioasa. V-o recomand cu drag!

Lasa un raspuns