Beko WMY71033LMB3 – Masina de spalat rufe cu incarcare frontala

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Beko WMY71033LMB3, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, este un produs electrocasnic foarte bun, rezistent cu un design elegant, a cărui preț vă oferă posibilitatea să-l achiziționați fără probleme.Firma Beko este deja cunoscută pe piața mondială datorită produselor extrem de bune pe care le fabrică tocmai pentru a servi cumpărătorilor din întreaga lume.

Beko WMY71033LMB3Această mașină de spalat rufe Beko WMY71033LMB3, dispune de programul Baby Protect care este conceput special pentru spălarea hăinuțelor pentru copii acestea necesitând o atenție și o igienă mai amănunțită.Programul asigură performanțe superioare la spălare și la limpezire astfel îmbrăcămintea va beneficia de un tratament special și adecvat.Programul special Dark Care este destinat hainelor de culoare închisă sintetice sau din bumbac, acesta prevenind decolorarea acestora, menținând în permanent hainele și culorile acestora ca și cum ar fi noi. Mașina de spălat, are un tip de încărcare frontal,un tip de afișaj LCD o viteză de centrifugare de 1000 rpm, iar capacitatea de încărcare a acesteia este de 7 kg.Materialul din care este făcută cuva este polipropilena, tamburul este fabricat din oțel inoxidabil, deschiderea hubloului este de 170 grade, iar dimensiunile mașinii sunt de 84 x 60 x 50 cm.

În ceea ce privește funcțiile, aceasta deține un sistem de control al balansului, un sistem de control al apei în exces, sistem de de blocare a butoanelor și un dispozitiv pentru detergent lichid. În ceea ce privește programele mașina de spalat rufe Beko WMY71033LMB3 deține: Program prespălare, Dark Care, Daily Express, Program bumbac, Program lână, Program sintetice, Program Mix, Program spălare manuală și Baby Protect.Mașina se află în clasa de eficiență energetică A+++, având un consum foarte mic, astfel veți putea folosi fără probleme și restricții mașina de spălat deoarece factura de la energia electrică nu vă va crea probleme financiare.

Mașina de spălat rufe Beko WMY71033LMB3, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, este un produs extrem de eficient și util, la un preț foarte mic, cu un design care vă va permite să poziționați mașina atât în baie cât și în bucătărie.Cu o gamă largă și variată de programe și funcții aceasta este o achiziție necesară și de perspectivă pentru casa și familia dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Beko WMY71033LMB3, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, este un produs electrocasnic foarte bun, rezistent cu un design elegant, a cărui preț vă oferă posibilitatea să-l achiziționați fără probleme.Firma Beko este deja cunoscută pe piața mondială datorită produselor extrem de bune pe care le fabrică tocmai pentru a servi cumpărătorilor din întreaga lume. Această mașină de spalat rufe Beko WMY71033LMB3, dispune de programul Baby Protect care este conceput special pentru ...
9 Scor Total
Beko WMY71033LMB3 - O alegere excelenta

Masina de spalat rufe Beko WMY71033LMB3, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.02 (28 votes)
Beko WMY71033LMB3 Masina de spalat rufe

AquaFusion, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde Alexandra Pop iunie 14, 2015 at 5:58 pm

    Vreau sa va spun ca dupa ce am facut mai multe cautari am ajuns la concluzia ca Beko WMY71033LMB3 este masina de spalat cu cel mai bun raport calitate-pret si chiar are niste performante imbucuratoare. Dispune si de un buton „express” care scurteaza cu 25% programele. De asemenea designul este foarte modern.

Lasa un raspuns