Beko WMY71233LMB3 – Masina de spalat rufe cu incarcare frontala

sfatuitor b1

Mașina de spălat rufe Beko WMY71233LMB3, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, este un produs  al brandului Beko care impresionează prin calități, funcții și programe deosebite.Are un tip de încărcare frontal, asta însemnând că hainele vor fi introduse în mașină prin partea din față a acesteia, are o capacitate de încărcare de 7 kg este de culoare albă, ceea ce va face să se potrivească foarte bine în baia sau în bucătăria dumneavoastră și are un tip de afișaj LCD.

Beko WMY71233LMB3Seria Beko WMY71233LMB3, a mașinilor de spălat rufe impresionează printr-o serie întreagă de funcții și tehnologii extrem de utile și necesare precum: programul Baby Protect care este conceput special pentru spălarea hăinuțelor pentru copii acestea necesitând o atenție și o igienă mai amănunțită, programul special Dark Care este destinat hainelor de culoare închisă sintetice sau din bumbac, acesta prevenind decolorarea acestora, menținând în permanent hainele și culorile acestora ca și cum ar fi noi, rezistența Hi-Tech care asigură o protective mai mare împotriva coroziunii și a depunerilor de calcar și deține Ddspozitivul din sertarul pentru detergent care oferă posibilitatea de a utiliza la spălare detergent lichid sau concentrat, in funcție de perferința utilizatorului.

Mașina de spălat se află în clasa energetică A+++ ceea ce ne indică faptul că are u n consum energetic mic, are dimensiuni de 84 x 60 x 50, un nivel de zgomot în timpul spălării de 62 db, un zgomot la centrifugare de 77 db, un hublou cu diametru de 34 cm și cu o deschidere de 177 grade, o cuvă fabricată din polipropilenă, și un tambur fabricat din oțel inoxidabil.

Mașina de spălat Beko WMY71233LMB3, dispune de funcțiile: Tehnologia AquaFusion, Sistemul automat de reglare a consumului de apă, Sistemul electronic de control al balansului, Sistemul de control al excesului de apă, de asemenea are selector centrifugare, dispozitiv pentru detergent lichid
blocare butoane în timpul funcționării și are posibilitatea programării întârziate.În ceea ce privește programele mașinii de spălat Beko WMY71233LMB3, acesta are: Program extra-clătire, Program prespălare,Baby Protect,Express super rapid,Daily Express,Hygiene 20,Stoarcere + Evacuare,Clătire,Dark Care,Cămași,Freshen Up,Mix 40 °C,Spălare rapidă,Program bumbac, Program lână, Program sintetice, Program delicate,Program spălare manuală și Woolmark Silver.

Mașina de spălat rufe Beko WMY71233LMB3, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, are un preț extrem de accesibil și ofertant pentru toți care își doresc un produs electrocasnic extrem de bun și de rezistent care vă va satisface cerințele în materie de spălat haine.Pentru cei care vă doriți ca hainele dumneavoastră să fie spălate, curate și întotdeauna la fel de frumoase ca și când ar fi noi alegerea acestei mașini de spălat rufe este una din cele mai bune și înțelepte  achiziții pentru casa și familia dumneavoastră.

sfatuitor

Mașina de spălat rufe Beko WMY71233LMB3, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, este un produs  al brandului Beko care impresionează prin calități, funcții și programe deosebite.Are un tip de încărcare frontal, asta însemnând că hainele vor fi introduse în mașină prin partea din față a acesteia, are o capacitate de încărcare de 7 kg este de culoare albă, ceea ce va face să se potrivească foarte bine în baia sau în bucătăria dumneavoastră și are un tip de afișaj LCD. Seria Beko WMY71233LMB3, a ...
9 Scor Total
Beko WMY71233LMB3 - O alegere excelenta

Masina de spalat rufe Beko WMY71233LMB3, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++

Review
9
Evaluare Vizitatori: 3.97 (25 votes)
Beko WMY71233LMB3 Masina de spalat rufe

7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde Oana Elena iulie 1, 2015 at 7:45 pm

    La prima spalare masina de spalat Beko WMY71233LMB3 mi s-a parut ca este cam zgomotoasa, dar dupa cateva spalari si o asezare corecta mi-am dat seama ca este foarte silentioasa si sunt multumit de ea. Cand setezi 1200 de rotatii hainele se scot aproape uscate.

Lasa un raspuns