Bosch HBA42S350E – Cuptor Incorporabil Electric cu Autocuratare ecoClean

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Bosch HBA42S350E, electric, grill, A, inox, este un produs extraordinar făcând parte din categoria electrocasnicelor fabricate de firma Bosch binecunoscută  deja prin inovațiile care le aduce în fabricarea unor aparate electrocasnice de ultimă oră. Acest cuptor dispune de o sumedenie de funcții și programe specifice care sunt foarte utile pentru orice familie, pentru orice femeie,  gospodină care dorește să ofere celor dragi cele mai sănătoase și cele mai bine gătite preparate în timpul cel mai scurt. Pereții ecoClean  ai acestuia sunt acoperiți cu un strat subțire format din particule de ceramică  care  vor prelua murdăria și o vor descompune, menținând astfel cuptorul curat și fără mirosuri urâte și deranjante.

Bosch HBA42S350ETipul de alimentare al cuptorului Bosch HBA42S350E este electric, însă acesta consumă foarte puțin , 0.85 Kw pe oră și se situează în clasa de eficiență  energetică A, astfel nu veți avea nicio problemă cu factura de la energie. Cuptorul este fabricat din inox, iar culoarea acestuia îi dă o eleganță aparte, totodată vom putea foarte ușor să-l incorporăm în mobila de bucătărie și să-l asortăm cu design-ul mobilei. Controlul cuptorului se face electronic prin simpla atingere, iar tipul de afișaj este LED, dimensiunile lui sunt de 59.5 x 59.5 x 51.5 cm, are un cordon de alimentare de 0.95 m și o putere de 3580 W. Acesta dispune de suporturi telescopice, de un grătar combi, tavă de coacere și butoane push – up. În ceea ce privește funcțiile și programele lui,  acesta deține funcția timer, care vă permite fixarea unui timp destinat unui preparat pe care îl aveți în cuptor. În momentul în care acest timp expiră cuptorul va emite un semnal sonor care vă va aduce aminte că trebuie să scoateți preparatul din cuptor pentru a-l servi.

Funcția de decongelare a cuptorului Bosch HBA42S350E va face ca dumneavoastră să nu mai așteptați atât de mult atunci când veți dori să decongelați un produs congelat deoarece cuptorul o va face cu mare rapiditate, funcția de iluminare interioară este de asemenea extrem de benefică, vă  va ajuta să supravegheați preparatul fără să deschideți ușa cuptorului, iar funcția blocare acces copii, va face ca atunci când cuptorul se află în stare de funcționare să fie blocat tocmai pentru  copii dumneavoastră care vor fi  în  siguranță. Alte funcții deosebite ale cuptorului Bosch HBA42S350E sunt: încălzirea rapidă, încălzirea inferioară, încălzirea superioară, existența unui grill cu convecție a aerului fierbinte, grill cu suprafața mare, grill cu suprafață mică,  și cuptorul mai dispune de un ventilator care va efectua răcirea componentelor supraîncălzite.

Cuptorul incorporabil Bosch HBA42S350E, electric, grill, A, inox, are un preț foarte bun și rezonabil oricărui compărător care își dorește un produs foarte bun, rezistent, ușor de utilizat și care are un design foarte modern. Achiziționarea  acestui cuptor va face alegerea dumneavoastră să fie una benefică, și foarte înțeleaptă care vă va da satisfacții de viitor.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Bosch HBA42S350E, electric, grill, A, inox, este un produs extraordinar făcând parte din categoria electrocasnicelor fabricate de firma Bosch binecunoscută  deja prin inovațiile care le aduce în fabricarea unor aparate electrocasnice de ultimă oră. Acest cuptor dispune de o sumedenie de funcții și programe specifice care sunt foarte utile pentru orice familie, pentru orice femeie,  gospodină care dorește să ofere celor dragi cele mai sănătoase și cele mai bine gătite ...
9 Scor Total
Bosch HBA42S350E - O alegere de top

Cuptor incorporabil Bosch HBA42S350E, Electric, Grill, Clasa A, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.25 (25 votes)

Bosch HBA42S350E Cuptor Electric Incorporabil

Grill, Clasa A, Inox, Autocuratare ecoClean, LED

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns