Bosch HBA43T350 – Cuptor Incorporabil Electric din Inox

sfatuitor b1Cuptorul incorporabil Bosch HBA43T350, Electric, Grill, Clasa A, Inox, este un produs electrocasnic al firmei Bosch care se va integra perfect în mobila dumneavoastră de bucătărie prin prisma materialului din care este făcut și anume inoxul. Acesta  va da o notă de modernism bucătăriei accesorizându – se perfect cu mobila dumneavoastră. Pereții acestui cuptor sunt îmbrăcați într – un strat din particule de  ceramică care vor prelua murdăria depusă de către alimente și o vor descompune reducând total posibilele mirosuri.

Cuptorul Bosch HBA43T350 este alimentat cu energie electrică, are o capacitate de 67 de litri, are un tip de afișaj LED și se află în clasa energetică  A cu un consum de 0.85 KW pe oră. Acesta deține un număr de 7 funcții, dispune de butoane push-up, dispune de trei suporturi telescopice, are o tavă de coacere, o tavă de copt din aluminiu și un grătar combi care permite introducerea în cuptor a două tăvi simultan. De asemenea cuptorul deține un geam de protecție, în interior este foarte rezistent fiind făcut din granit email, ușa acestuia este din sticlă, puterea este de 3580 W iar dimensiunile sunt de 59.5 x 59.5 x 51.5 cm.

Bosch HBA43T350Cuptorul Bosch HBA43T350 are și un sistem de blocare acces copii, care face ca cuptorul să nu poată fi deschis în timp ce se află în funcțiune, lucru care va face ca copii dumneavoastră să se afle în siguranță. Acesta are un sistem de încălzire superioară și încălzire inferioară, fapt ce va face ca prăjiturile și preparatele dumneavoastră să se gătească uniform și să aibă un gust și o calitate superioară. Sistemul de ventilație va face ca aerul cald să fie distribuit uniform în interiorul cuptorului, iar ventilatorul va răci componentele acestuia atunci când acesta va fi folosit pe perioadă mai îndelungată.

Funcția de decongelare vă va ușura foarte mult munca și așteptarea dumneavoastră, atunci când va trebui să preparați o bucată de carne congelată sau un produs de la congelator. Într-un timp foarte scurt cuptorul va reuși să decongeleze produsele înghețate și astfel dumneavoastră veți putea cu ușurință să le gătiți. De asemenea cuptorul Bosch HBA43T350 dispune de funcția de iluminare interioară, extrem de benefică, atunci când în cuptor aveți un preparat care nu permite deschiderea ușii cuptorului în timpul coacerii, putem lua ca exemplu coacere unui blat de tort, la care nu avem voie să deschidem cuptorul timp de o jumătate de oră, ei bine, putem utiliza lumina interioară tocmai pentru a vedea stadiul de creștere al blatului.

Cuptorul incorporabil Bosch HBA43T350, Electric, Grill, Clasa A, Inox, satisface toate cerințele gospodinelor pasionate de gătit, este un produs extrem de bun și rezistent, are un preț rezonabil și accesibil oricui, iar prin design-ul său extravagant va da o notă modernă și avangardistă bucătăriei dumneavoastră. Dacă vă doriți să-l achiziționați, acesta este alegerea cea mai potrivită pentru bucătăria și familia dumneavoastră.sfatuitor

Bosch HBA43T350

Cuptor Electric Incorporabil, Grill, Clasa A, Inox

Cuptorul incorporabil Bosch HBA43T350, Electric, Grill, Clasa A, Inox, este un produs electrocasnic al firmei Bosch care se va integra perfect în mobila dumneavoastră de bucătărie prin prisma materialului din care este făcut și anume inoxul. Acesta  va da o notă de modernism bucătăriei accesorizându - se perfect cu mobila dumneavoastră. Pereții acestui cuptor sunt îmbrăcați într – un strat din particule de  ceramică care vor prelua murdăria depusă de către alimente și o vor descompune reducând ...
9.5 Scor Total
Bosch HBA43T350 - O alegere excelenta

Cuptor incorporabil Bosch HBA43T350, Electric, Grill, Clasa A, Inox

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 3.87 (22 votes)

 

Bosch HBA43T350 Cuptor Electric Incorporabil

Electric, Grill, Clasa A, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns