Bosch HBA43T360 – Cuptor Incorporabil Electric cu Autocuratare ecoClean

sfatuitor b1Cuptorul incorporabil electric Bosch HBA43T360, 7 functii, grill, decongelare, Clasa A, negru, fabricat de firma Bosch deja cunoscută pe piață prin produsele cu o calitate excepțională  pe care le oferă spre vânzare în întreaga lume, este un cuptor deosebit de bun cu un design pe care cu ușurință îl veți putea asorta cu bucătăria dumneavoastră. Culoarea neagră a acestuia va da o notă de eleganță și rafinament, iar datorită tipului de alimentare electric veți putea foarte bine să-l incorporați în orice zonă a mobilei de bucătărie, spre diferență de un alt cuptor a cărui poziționare ar depinde de alimentarea pe gaz.

Pereții cuptorului Bosch HBA43T360 sunt acoperiți cu particule de ceramică  care vor prelua toată murdăria depusă și o vor descompune,  cuptorul fiind astfel curat tot timpul iar mirosul urât va fi eliminat chiar din timpul funcționării acestuia  deoarece autocurățarea are loc chiar în timpul gătirii. Capacitatea cuptorului este de 62 litri, controlul acestuia este electronic prin simpla atingere cu degetul, tipul de afișaz este LED, iar dimensiunile acestuia sunt de 59.5 x 59.5 x 51.5 cm.

Bosch HBA43T360Consumul de energie este unul foarte redus de 0.85 Kw la oră, acesta clasându-se în categoria energetică A, fiind foarte rentabilă utilizarea cuptorului fără a vă crea probleme financiare atunci când la sfârșitul lunii veți primi factura de la energie. Cuptorul Bosch HBA43T360 deține: funcția de încălzire rapidă, funcția de încălzire superioară și încălzire inferioară, are un grill cu convecție de aer, un gril cu suprafață mare, un grill cu suprafață mică, posedă funcția de blocare acces copii lucru care nu va permite  copiilor dumneavoastră să se accidenteze din cauza cuptorului, iar interiorul este din granit email fapt ce îl face să fie foarte rezistent.

Funcția de iluminare interioară vă va facilita supravegherea preparatului, fără a fi necesar să deschideți ușa cuptorului, iar funcția de decongelare cu care este dotat cuptorul Bosch HBA43T360 va scurta așteptarea dumneavoastră atunci când veți dori să pregătiți un produs care este congelat; cuptorul deține capacitatea de a decongela în cel mai scurt timp orice produs scos din congelator. Cu ajutorul Timer – ului, veți putea programa un timp în care preparatul dumneavoastră se va găti, iar la expirarea acestui timp cuptorul vă va emite un semnal sonor prin care dumneavoastră veți știi că preparatul este gata pentru a fi servit.  Puterea cuptorului este de 3.580 W,  lungimea cordonului de alimentare este de 0.95 m, geamul ușii este semitransparent,  dispune de butoane push-up, un grătar combi, suporturi telescopice,  o tavă de copt din aluminiu și o tavă de copt emailată.

Cuptorul incorporabil electric Bosch HBA43T360, 7 functii, grill, decongelare, Clasa A, negru,  poate fi achiziționat la un preț foarte bun, care nu vă va supune unor cheltuieli financiare majore, este extrem de util, de modern, de rezistent și vă va ajuta foarte mult să gătiți preparate cât mai diverse și cât mai sănătoase într-un timp cât mai scurt. Așadar putem consiera că acest cuptor este o alegere potrivită și o achiziție înțeleaptă pentru familia dumneavoastră.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil electric Bosch HBA43T360, 7 functii, grill, decongelare, Clasa A, negru, fabricat de firma Bosch deja cunoscută pe piață prin produsele cu o calitate excepțională  pe care le oferă spre vânzare în întreaga lume, este un cuptor deosebit de bun cu un design pe care cu ușurință îl veți putea asorta cu bucătăria dumneavoastră. Culoarea neagră a acestuia va da o notă de eleganță și rafinament, iar datorită tipului de alimentare electric veți putea foarte bine să-l incorporați ...
9.5 Scor Total
Bosch HBA43T360 - O alegere de top

Cuptor incorporabil electric Bosch HBA43T360, 7 functii, grill, decongelare, Clasa A, negru

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 3.75 (24 votes)

Bosch HBA43T360 Cuptor Electric Incorporabil

7 Functii, Grill, Decongelare, Clasa A, Negru

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns