Bosch HBG23B450E – Cuptor Incorporabil Electric cu Autocuratare ecoClean

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Bosch HBG23B450E, Electric, Grill, Clasa A, Inox,  este un produs extrem de bun, înzestrat de firma Bosch cu o multitudine de programe, funcții și calități care vă vor ajuta foarte mult în bucătărie atunci când veți pregăti un preparat la cuptor. Brandul Bosch este foarte cunoscut în întreaga lume, pentru produsele electrocasnice de marcă pe care le lansează pe piață.

Cuptorul Bosch HBG23B450E pe care vi-l prezentăm este fabricat din inox, având un aspet foarte modern și elegant, astfel cu foarte mare ușurință veți putea să-l incorporați în mobila de bucătărie. Pereții  ecoClean ai acestuia au în componența lor un strat foarte subțire din particule de ceramică  care preiau murdăria și o descompun, eliminând și mirosurile urâte din timpul gătirii.

Bosch HBG23B450EVolumul mărit al cuptorului va face posibilă gătirea simultană a mai multe preparate, doarece interiorul este foarte generos și spațios. Interiorul și accesoriile cuptorului sunt făcute dintr-un email extrem de rezistent care vor feri cuptorul de zgârieturi și de lovituri și de acțiunea diverșilor acizi. În ceea ce privește consumul de energie electrică cuptorul se află în clasa energetică  A cu un consum de 0.85 W, astfel dumneavoastră veți putea folosi fără reținere cuptorul deoarece nu veți avea probleme la facutra de la energie.

Controlul cuptorului Bosch HBG23B450E este electronic,  tipul de afișaj este LED, dimensiunile sunt de 59.5 x 59.5 x 51.5 cm, are o putere de 3580 W, dispune de butoane push-up, grătar combi și tavă de coacere. Funcția timer, extrem de benefică vă va permite să setați un timp pentru preparatul dumneavoastră, la expirarea căruia un semnal   vă va da de știre că preparatul este gata pentru a fi servit. Convecția aerului fierbinte va optimiza aerul cald din interior, astfel toate preparatele vor fi foarte bine gătite în interior și  extrem de crocante și rumenite la exterior.  Funcția de decongelare, vă va diminua foarte mult așteptarea atunci când veți dori să pregătiți un produs care este congelat, deoarece cuptorul va decongela produsul și veți putea în cel mai scurt timp să-l gătiți.

Iluminarea interioară a cuptorului Bosch HBG23B450E va face posibilă supravegherea preparatului din exterior fără a fi necesar să deschideți ușa și să risipiți căldura din interior. Alte funcții și programe ale cuptorului sunt: funcția de blocare acces copii care vă va oferi siguranță copiilor,  încălzirea rapidă,  încălzirea superioară, încălzirea inferioară,  și există un grill cu suprafață mare și un grill cu suprafață mică.

Cuptorul incorporabil Bosch HBG23B450E, Electric, Grill, Clasa A, Inox, impresionează prin calități de exceptie, un preț foarte bun și rezonabil, accesibil oricui își dorește să aibă un produs electrocasnic cu ajutorul căruia să poată oferi celor dragi preparate delicioase și extraordinar de bine gătite.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Bosch HBG23B450E, Electric, Grill, Clasa A, Inox,  este un produs extrem de bun, înzestrat de firma Bosch cu o multitudine de programe, funcții și calități care vă vor ajuta foarte mult în bucătărie atunci când veți pregăti un preparat la cuptor. Brandul Bosch este foarte cunoscut în întreaga lume, pentru produsele electrocasnice de marcă pe care le lansează pe piață. Cuptorul Bosch HBG23B450E pe care vi-l prezentăm este fabricat din inox, având un aspet foarte modern ...
9 Scor Total
Bosch HBG23B450E - O alegere de top

Cuptor incorporabil Bosch HBG23B450E, Electric, Grill, Clasa A, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.16 (26 votes)

Bosch HBG23B450E Cuptor Electric Incorporabil

Grill, Clasa A, Inox, Autocuratare ecoClean

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns