Bosch HBN231E4 – Cuptor Incorporabil Electric Multifunctional

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Bosch HBN231E4, Electric, Multifunctional, 67 l, Convectie, Clasa A, Inox, este un cuptor multifuncțional fabricat de Bosch tocmai cu scopul de a fi în întâmpinarea necesităților și cerințelor  în materie de gătit. Deja binecunoscută pe piață, firma Bosch înzestrează cuptoarele pe care le fabrică cu o serie întreagă de funcții și programe pe care orice femeie și le-ar dori în propria bucătărie.

Cuptorul Bosch HBN231E4 este fabricat din inox, cu un design extraordinar  de modern și care va avea un aspect deosebit de frumos în cadrul mobilei dumneavoastră de bucătărie. Convecția aerului va face să aibă loc optimizarea aerului fierbinte din cuptor, iar preparatele de carne vor fi foarte bine coapte, pătrunse și fragede, iar prăjiturile vor fi crocante în exterior și pufoase în interior.

Bosch HBN231E4Consumul  de enegie al cuptorului Bosch HBN231E4 este unul foarte mic de 0.89 W, acesta situându-se în clasa energetică A, astfel  veți putea să folosiți cuptorul ori de câte ori veți dori pentru ca nu veți avea probleme la facutra de la energie.  Cuptorul are o capacitate de 67 de litri, controlul acestuia este mecanic, tipul de afișaj este LCD,  deține un vetilator care se ocupă cu răcirea componentelor supraîncălzite ale cuptorului, are un grătar combi care permite gătirea a două preparate simultan, și dispune de o tavă din aluminiu pentru copt și o tavă universală.

Funcția de iluminare interioară a cuptorului Bosch HBN231E4, îl face pe acesta să fie un cuptor foarte util, deoarece veți putea supraveghea preparatele dumneavoastră cu ajutorul luminii din interiorul cuptorului, fără a fi necesar să deschideți  ușa cuptorului astfel risipind căldura din interior. Funcția de blocare acces copii, va oferi copiilor dumneavoastră foarte mare siguranță, deoarece în timpul în care aveți un preparat la cuptor ușa va fi blocată astfel nu vor avea loc posibile accidente.  Acesta dispune și de un grill cu suprafață mare, un grill cu suprafață mică,  grill cu convecție de aer, încălzire inferioară și încălzire superioară.

Cuptorul incorporabil Bosch HBN231E4, Electric, Multifunctional, 67 l, Convectie, Clasa A, Inox, este un produs  pe care merită să-l aveți în bucătăria dumneavoastră. Extrem de ieftin, cu un design deosebit de frumos,  care va face ca gătitul să devină o plăcere , iar preparatele dumneavoastră vor fi foarte bine gătite, prăjiturile delicioase, spre bucuria copiilor și a întregii familii.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Bosch HBN231E4, Electric, Multifunctional, 67 l, Convectie, Clasa A, Inox, este un cuptor multifuncțional fabricat de Bosch tocmai cu scopul de a fi în întâmpinarea necesităților și cerințelor  în materie de gătit. Deja binecunoscută pe piață, firma Bosch înzestrează cuptoarele pe care le fabrică cu o serie întreagă de funcții și programe pe care orice femeie și le-ar dori în propria bucătărie. Cuptorul Bosch HBN231E4 este fabricat din inox, cu un design extraordinar  ...
9 Scor Total
Bosch HBN231E4 - O alegere de top

Cuptor incorporabil Bosch HBN231E4, Electric, Multifunctional, 67 l, Convectie, Clasa A, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.27 (24 votes)

Bosch HBN231E4 Cuptor Electric Incorporabil

Multifunctional, 67 l, Convectie, Clasa A-10%, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns