Bosch HBN239E4 – Cuptor Incorporabil Electric cu Convectie

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Bosch HBN239E4, Electric, 67 l, Convectie, Clasa A-10%, Inox, este un produs electrocasnic pe care orice femeie sau orice familie și-ar dori să-l aibă în propria bucătărie. Firma Bosch îl înzestrează cu niște calități și funcții noi care fac ca acest cuptor să fie net superior celorlalte cuptoare aflate pe piață. Cuptorul este fabricat din inox, având o foarte mare rezistență în timp, dar și un design avangardist, care se va potrivi foarte bine cu mobila dumneavoastră de bucătărie indiferent de culoarea acesteia.

Dimensiunile cuptorului Bosch HBN239E4 sunt de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm,  are o putere de 3600 W, are un cordon de alimentare de 1 m, iar consumul acestuia este de 0.89 Kw fapt ce îl situează  în  clasa de eficiență energetică A. Acesta are un tip de alimentare electric, astfel veți putea să-l poziționați oriune doriți în bucătărie,  capacitatea sa este foarte generoasă de 67 litri, are un tip de control mecanic iar tipul de afișaj este LCD.

Bosch HBN239E4Cuptorul Bosch HBN239E4 dispune de suporturi telescopice, un ventilator care va răci componentele cuptorului când acestea sunt supraîncălzite,  iar ușa acestuia este rabatabilă fiind facbricată din sticlă. În ceea ce privește funcțiile pe care le deține, cuptorul beneficiază de :  funcția de iluminare interioară, care este foarte utilă atunci când în cuptor aveți o prăjitură pe care doriți să o supravegheați fără să deschideți ușa cuptorului, atunci veți folosi lumina interioară; convecția aerului fierbinte va optimza căldura din interiorul cuptorului în așa fel încât toate preparatele dumneavoastră se vor coace foarte bine, vor fi suculente și fragede dar în acelați timp foarte bine gătite; funcția de blocare acces copii va oferi foarte multă siguranță copilului dumneavoastră, care nu va putea deschide cuptorul și nu va putea să se accidenteze doarece cuptorul este blocat atunci când acesta se află în stare de funcționare.

Cuptorul Bosch HBN239E4 deține un grill cu convecție de aer destinat cărnurilor, peștelui, legumelor, de asemenea acesta deține un grill cu suprafață mare, un grill cu suprafață mică, iar sistemul de încălzire interioară și sistemul de încălzire superioară vor face ca prăjiturile dumneavoastră să fie foarte bine crescute, rumenite în exterior și pufoase în interior, pâinea dumneavoastră se va coace extraordinar de bine, de asemenea pizza făcută în acest cuptor va fi la fel de bună ca pizza pe care ați mâncat-o la restaurant.

Cuptorul incorporabil Bosch HBN239E4, Electric, 67 l, Convectie, Clasa A-10%, Inox, aduce acum un consum cu 10% mai mic, preparate mai bine gătite dar și mai sănătoase, un design elegant și rafinat și un preț extrem de accesibil oricui își dorește să cumpere un cuptor nou și performant tocmai  pentru a oferi familiei și celor dragi bucuria de a găti dar și pentru a le oferi cele mai gustoase și bune preparate culinare.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Bosch HBN239E4, Electric, 67 l, Convectie, Clasa A-10%, Inox, este un produs electrocasnic pe care orice femeie sau orice familie și-ar dori să-l aibă în propria bucătărie. Firma Bosch îl înzestrează cu niște calități și funcții noi care fac ca acest cuptor să fie net superior celorlalte cuptoare aflate pe piață. Cuptorul este fabricat din inox, având o foarte mare rezistență în timp, dar și un design avangardist, care se va potrivi foarte bine cu mobila dumneavoastră de ...
9 Scor Total
Bosch HBN239E4 - O alegere excelenta

Cuptor incorporabil Bosch HBN239E4, Electric, 67 l, Convectie, Clasa A-10%, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.23 (23 votes)

Bosch HBN239E4 Cuptor Electric Incorporabil

67 l, Convectie, Clasa A-10%, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns