Bosch HBN431E3 – Cuptor Incorporabil Electric cu Curatare Catalitica

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Bosch HBN431E3, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-10%, Inox,  este un produs electrocasnic de ultimă oră care îmbină diferite funcții și programe foarte utile și benefice pe care orice gospodină și le –ar dori în propria bucătărie. Materialul din care este fabricat cutorul și anume inoxul, va da o notă de modernism bucătăriei dumneavoastră,  prin culoarea  pe care o veți putea asorta cu orice culoare a mobilei.

Sistemul de convecție a aerului va optimiza distribuirea aerului fierbinte din interiorul cuptorului, asffel carnea va fi rumenită în exterior și fragedă în interior, iar prăjiturile dumneavoastră  vor fi foarte pufoase și bine coapte. În ceea ce privește consumul de energie electrică, cuptorul  se află în clasa de eficiență  energetică  cu un consum de doar 0.89 KW, astfel  veți putea să-l folosiți fără probleme pe perioadă  îndelungată.

Bosch HBN431E3Ușa cuptorului Bosch HBN431E3 este din sticlă, tipul de control al acestuia este mecanic, capacitatea este de 67 litri, iar tipul de afișaj este LCD. Cuptorul deține un grătar combi care permite gătirea mai multor preparate simultan,  are o tavă de copt din aluminiu, o tavă universală, deține un ventilator  care este responsabil de răcirea componentelor cuptorului,  are o putere de 2800 W, greutatea sa este de 33 de kilograme, iar dimensiunile sunt de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm.

Funcția de decongelare vă va ajuta foarte mult atunci când veți dori să pregătiți o bucată de carne congelată sau un produs scos de la congelator. Cuptorul Bosch HBN431E3 va decongela în cel mai scurt timp produsul iar dumneavoastră veți putea să-l gătiți fără a mai fi nevoie să așteptați la fel de mult ca și în trecut.  Funcția de blocare acces copii, va ține ușa cuptorului blocată în timpul în care acesta funcționează tocmai pentru a nu putea fi deschisă  de copilul dumneavoastră.  Funcția de iluminare interioară este foarte indicată atunci când gătiți o prăjitură. Puteți folosi lumina interioară ca să vă supravegheați prăjitura, fără a fi nevoie să deschideți ușa cuptorului și să irosiți căldura din interior. Cuptorul Bosch HBN431E3 dispune de sistemul de încălzire inferioară, de sistemul de încălzire superioară,  deține de asemenea un sistem de curățare catalitic, și deține un grill cu convecție de aer, un grill cu suprafață mare și un grill cu suprafață mică.

Cuptorul incorporabil Bosch HBN431E3, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-10%, Inox, aduce nou un consum  energetic  cu 10% mai mic, funcții și programe extraordinare, un design rafinat, toate acestea la un preț rezonabil și accesibil tuturor. Dacă doriți să oferiți cele mai bune preparate familiei și celor dragi,  dacă doriți un produs electrocasnic de ultimă oră, acest cuptor este achiziția ideală pentru orice bucătărie.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Bosch HBN431E3, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-10%, Inox,  este un produs electrocasnic de ultimă oră care îmbină diferite funcții și programe foarte utile și benefice pe care orice gospodină și le –ar dori în propria bucătărie. Materialul din care este fabricat cutorul și anume inoxul, va da o notă de modernism bucătăriei dumneavoastră,  prin culoarea  pe care o veți putea asorta cu orice culoare a mobilei. Sistemul de convecție a aerului va ...
9 Scor Total
Bosch HBN431E3 - O alegere ideala

Cuptor incorporabil Bosch HBN431E3, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-10%, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.47 (22 votes)

Bosch HBN431E3 Cuptor Electric Incorporabil

67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-10%, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns