Bosch HBN431E6F – Cuptor Incorporabil Electric cu Curatare Catalitica

sfatuitor b1Cuptorul  incorporabil Bosch HBN431E6F, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Inox, fabricat de firma Bosch, este un produs electrocasnic extrem de bun pe care orice femeie și -ar dori să-l aibă în bucătăria de acasă asta datorită utilității și eficienței acestuia.Binecunoscuta firmă Bosch ridică statutul și calitățile acestui cuptor prin multitudinea de funcții de care acesta este capabil astfel fiind un produs extrem de cumpărat de pe piața electrocasnicelor.

În ceea ce privește datele tehnice ale cuptorului Bosch HBN431E6F, acesta are dimensiuni de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm, o greutate de 30 kg, este fabricat din inox, ușa acestuia este  din sticlă, iar design – ul este unul foarte modern lucru care vă va permite să – l integrați în mobila de bucătărie cu foarte mare ușurință accesorizându – l cu orice culoare a mobilei.

Bosch HBN431E6FControlul cuptorului Bosch HBN431E6F se face mecanic, iar acesta utilizează doar energie electrică fapt ce vă va oferi mai multă siguranță spre diferență de cuptoarele clasice care adesea au scurgeri de gaz. Capacitatea cuptorului este de 66 de litri, având acum ocazia să gătiți și cantități mai mari de mâncare, iar tipul afișajului este  LCD. În ceea ce privește puterea acestuia este de 2800 W iar consumul energetic este de 0.98 Kw  lucru care nu vă va crea probleme la facura de la energia electrică, chiar dacă veți folosi cuptorul pe o perioadă mai îndelungată. Ușa acestuia este rabatabilă și se va putea deschide și închide foarte ușor, iar datorită sistemului de convecție a aerului fierbinte, caldura din interior se va optimiza iar rezultatele culinare  vor fi extraordinare.

Cuptorul Bosch HBN431E6F dispune de autocurățare catalitică, un grill cu convecție aer, un grill cu suprafață mare și un grill cu suprafață mică și funcția blocare acces copii, care va bloca deschiderea cuptorului în timpul gătirii tocmai pentru siguranța copiilor din familie. Cuptorul dispune și de un ventilator integrat pentru răcire, are ceas  și dispunde de sistem de iluminare interioară, care vă va ajuta foarte mult la preparatele la care nu este indicat să deschideți  ușa cuptorului pentru a le verifica, astfel veți folosi sistemul de iluminare pentru a supraveghea mâncarea.

Cuptorul  incorporabil Bosch HBN431E6F, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Inox, este disponibil la un preț extrem de rezonabil și accesibil tuturor celor care își doresc un produs rezistent în timp, care are un consum mic, care impresionează printr – un aspect deosebit și care vă va ajuta să oferiți celor dragi preparate extraordinare.

sfatuitor

Cuptorul  incorporabil Bosch HBN431E6F, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Inox, fabricat de firma Bosch, este un produs electrocasnic extrem de bun pe care orice femeie și -ar dori să-l aibă în bucătăria de acasă asta datorită utilității și eficienței acestuia.Binecunoscuta firmă Bosch ridică statutul și calitățile acestui cuptor prin multitudinea de funcții de care acesta este capabil astfel fiind un produs extrem de cumpărat de pe piața electrocasnicelor. În ceea ce privește ...
9 Scor Total
Bosch HBN431E6F - O alegere ideala

Cuptor incorporabil Bosch HBN431E6F, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 3.68 (28 votes)

Bosch HBN431E6F Cuptor Electric Incorporabil

Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns