Bosch HBN532E5 – Cuptor Incorporabil Electric cu Curatare Catalitica

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Bosch HBN532E5, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox, este un produs electrocasnic  extrem de bun care reprrezintă un brand deja titrat pe piață prin produsele extrem de bune pe care le prezintă. Firma Bosch introduce pe piață acest cuptor, la un preț extrem de rezonabil, tocmai pentru a satisface cerințele cumpărătorilor  în materie de gătit, încercând să fie în conformitate cu noile tendințe în arta culinară. Observăm tot mai des tendința noastră de a ne îndrepta atenția spre bucătăriile internaționale, de asemenea spre preparate cât mai extravagante, care necesită cuptoare cât mai performante, care să beneficieze de cât mai multe funcții.

Cuptorul Bosch HBN532E5 are un tip de alimentare bazat pe energia electrică, având un consum energetic cu 20% mai mic și făcând parte din clasa energetică A. Veți putea folosi cuptorul pe perioadă îndelungată, fără să vă faceți griji pentru factura de la energie. Ușa cuptorului are un sistem de deschidere rabatabil, este din sticlă și are un tip  de afișaj LCD.

Bosch HBN532E5Cuptorul Bosch HBN532E5 are funcția de gătire 3D, un tip de control mecanic, o capacitate de 67 de litri, dispune de suporturi telescopice și are o tavă din aluminiu pentru coacere și o tavă universală. Prin convecția aerului fierbinte din interior, cuptorul va optimiza căldura astfel încât rezultatele culinare ale dumneavoastră vor fi deosebite. Acesta are un gtrătar combi care va permite gătirea a două preparate diferite, în același timp, astfel economisind foarte mult timp pentru dumneavoastră.  Acesta are ventilator, care va răci toate componentele  cuptorului, deține funcția de decongelare care este extrem de utilă atunci când veți dori să gătiți un produs congelat și deține treaptă pentru pizza, care va spori calitatea blatului de pizza făcut  chiar la dumneavoastră acasă.

Greutatea cuptorului Bosch HBN532E5 este de 34 de kilograme, are dimensiuni de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm, are un consum de energie de numai 0.79 KW, are putere de 2900 W iar materialul din care este construit este inoxul, un material extrem de rezistent și durabil. De asemenea cuptorul dispune de încălzire inferioară, dispune de încălzire superioară, ceea ce va face ca preparatele dumneavoastră să se coacă uniform, are grill cu suprafață mare și grill cu suprafață mică, dispune de funcția blocare acces copii, lucru care va oferi siguranță copiilor dumneavoastră,  și oferă posibilitatea iluminării interioare care este o calitate foarte utilă și necesară.

Cuptorul incorporabil Bosch HBN532E5, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox, este un electrocasnic extrem de util pe care îl veți incorpora cu ușurință în mobila dumneavoastră de bucătărie, și îl veți potrivi foarte ușor cu design – ul mobilei dumneavoastră. La un preț foarte mic, și cu calități superioare, acesta este alegerea potrivită pentru bucătăria  dumneavoastră.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Bosch HBN532E5, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox, este un produs electrocasnic  extrem de bun care reprrezintă un brand deja titrat pe piață prin produsele extrem de bune pe care le prezintă. Firma Bosch introduce pe piață acest cuptor, la un preț extrem de rezonabil, tocmai pentru a satisface cerințele cumpărătorilor  în materie de gătit, încercând să fie în conformitate cu noile tendințe în arta culinară. Observăm tot mai des tendința ...
9.5 Scor Total
Bosch HBN532E5 - Alegerea corecta

Cuptor incorporabil Bosch HBN532E5, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 3.84 (27 votes)

Bosch HBN532E5 Cuptor Electric Incorporabil

67 l, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns