Bosch HBN532S0F – Cuptor Incorporabil Electric Multifunctional

sfatuitor b1Cuptorul incorporabil Bosch HBN532S0F, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Sticla Neagra, este un produs electrocasnic  de marcă al brandului Bosch, care este un brand foarte cunoscut prin electrocasnicele extrem de rezistente și puternice pe care le scoate pe piață.

Cuptorul Bosch HBN532S0F este extrem de modern, și poate fi considerat cuptorul ideal, necesar oricărei gospodine sau oricărui pasionat pentru gătit, deorece acesta va facilita și ușura foarte mult gătitul preparatelor dumneavoastră. Are posibilitatea convecției aerului fierbinte  care va optimiza distribuirea aerului fierbinte din interiorul cuptorului și va face ca preparatele dumneavoastră să fie perfecte. Eficiența energetică a a acestuia vă va oferi cele mai bune rezultate la Bosch HBN532S0Fgătit, și un consum foarte mic de energie, care nu vă va crea probleme la factura de la energie. Ușa cuptorului este din sticlă și beneficiază de deschidere rabatabilă care va permite o ușoară deschidere și  închidere a acesteia. Cuptorul are un tip de alimentare electric, o capacitate de 66 de litri, control mecanic, și un tip de afișaj LCD, bazat pe tehnologia cristalelor lichide.

Cuptorul Bosch HBN532S0F are un cordon de alimentare de un metru, o putere de 3600 de W, 33 de kg, un consum de energie de 0.98 KW pe oră, dimensiuni de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm, și este de culoare neagră. În ceea ce privește accesoriile acestuia, cuptorul are un grătar combi care permite introducerea în interiorul acestuia, a două tăvi, acest lucru fiind extrem de benefic atunci când dorim să gătim două preparate diferite în același timp, de asemenea deține suporturi telescopice, și o tigaie universală. Funcția 3D a acestuia va permite gătirea a mai multe preparate simultan fără a se amesteca mirosurile între ele și va uniformiza căldura din interiorul cuptorului  astfel încât gătitul dumneavoastră se va desfășura la un mod cât se poate de profesionist. Prin funcția blocare acces copii a acestuia, ușa cuptorului va fi blocată la fel și panoul de comandă al acestuia, astfel dumneavoastră veți putea sta liniștiți fără să vă faceți griji că copilul dumneavoastră va putea să se accidenteze la cuptor.

Cuptorul incorporabil Bosch HBN532S0F deține și un ceas, pentru a putea vedea ora și timpul de preparare, are un ventilator de răcire, care va răci componentele cuptorului, are un grill cu suprafață mare, un grill cu suprafață mică, încălzire rapidă, încălzire inferioară și posibilitatea iluminării în interior, astfel veți putea vedea cum crește prăjitura dumneavoastră, sau cât de rumenită este carnea, fără a fi necesar să deschideți ușa cuptorului.

Cuptorul incorporabil Bosch HBN532S0F, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Sticla Neagra, este ideal pentru toți cei care sunt pasionați de gătit, pentru toti cei care doresc o calitate a preparatelor gătite cât mai mare, având un preț rezonabil, este achiziție absolut necesară , care nu ar trebui să lipsească din bucătăria dumneavoastră.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Bosch HBN532S0F, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Sticla Neagra, este un produs electrocasnic  de marcă al brandului Bosch, care este un brand foarte cunoscut prin electrocasnicele extrem de rezistente și puternice pe care le scoate pe piață. Cuptorul Bosch HBN532S0F este extrem de modern, și poate fi considerat cuptorul ideal, necesar oricărei gospodine sau oricărui pasionat pentru gătit, deorece acesta va facilita și ușura foarte mult ...
9.5 Scor Total
Bosch HBN532S0F - O alegere excelenta

Cuptor incorporabil Bosch HBN532S0F, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Sticla Neagra

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 3.92 (20 votes)

Bosch HBN532S0F Cuptor Electric Incorporabil

Multifunctional, Curatare catalitica, Clasa A-20%

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns