Bosch HBN539E5 – Cuptor Incorporabil Electric cu Autocuratare Catalitica

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Bosch HBN539E5, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox, se situează în vârful celor mai bune cuptoare fabricate de către firma Bosch care este deja foarte cunoscută prin produsele electrocasnice extrem de rezistente și de bune pe care le lansează pe piață. Acest cuptor deține o serie de calități, inovații și funcții pe care toți cei care sunt pasionați de gătit și-ar dori să le aibă în bucătăria lor.

Una din funcțiile importante ale cuptorului Bosch HBN539E5 este convecția aerului fierbinte care optimizează distribuirea aerului fierbinte din interior în așa fel încât toate preparatele dumneavoastră vor fi extrem de bine gătite și rumenite în exterior. Cuptorul este făcut din inox,  iar ușa acestuia este din sticlă, capacitatea sa este de 67 de litri, tipul de control este mecanic, iar tipul de afișaj este LCD. Ventilatorul cuptorului este responsabil de răcirea componentelor supraîncălzite ale acestuia iar autocurățarea se va face prin panouri catalitice aflate în părțile laterale din interior, care vor elimina rezidurile, mirosurile neplăcute și toate depunerile lăsate de alimente.

Bosch HBN539E5În ceea ce privește design-ul, cuptorul Bosch HBN539E5 are culoarea inoxului care este una extrem de modernă și foarte ușor de asortat cu orice tip de mobilă de bucătărie și cu orice culoare. Consumul de energie electrică al cuptorului este acum cu 20% mai mic,  fiind de .079 Kw pe oră, astfel veți putea folosi cuptorul fără probleme pe perioadă îndelungată. Treapta pentru pizza vă oferă acum posibilitatea de a  găti la dumneavoastră acasă o pizza delicioasă, la fel de bună ca cea  făcută într-un cuptor tradițional, iar familia va fi încântată să poată servi acasă o pizza la fel de gustoasă ca cea de la restaurant.

Funcția de iluminare interioară a cuptorului Bosch HBN539E5 vă va oferi posibilitatea de a vă supraveghea preparatele fără a fi nevoie să deschdeți ușa cuptorului, un lucru extrem de util mai ales când gătiți prăjituri în cazul cărora nu este permisă deschiderea cuptorului în primele douăzeci de minute tocmai pentru a nu se risipi aerul fierbinte din interior. Funcția de decongelare vă va diminua așteptarea dumneavoastră, atunci când veți dori să preparați o bucată de carne congelată,  care foarte ușor o veți decongela cu ajutorul cuptorului. Funcția de blocare acces copii este foarte utilă dacă aveți copii mici în casă. Această funcție va oferi o siguranță maximă copiilor dumneavoastră. Cuptorul mai deține un grill cu convecție de aer, un grill cu suprafață mică, un grill cu suprafață mare,  posibilitatea gătirii 3D și sistem de încălzire superioară și inferioară.

Cuptorul incorporabil Bosch HBN539E5, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox, este un produs electrocasnic care nu ar trebui să vă lipsească din casă. Rafinamentul, eleganța, calitățile superioare, multiplele funcții și programe vor face preparatele dumneavoastră să fie delicioase și bine gătite, spre mulțumirea și împlinirea întregii familii.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Bosch HBN539E5, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox, se situează în vârful celor mai bune cuptoare fabricate de către firma Bosch care este deja foarte cunoscută prin produsele electrocasnice extrem de rezistente și de bune pe care le lansează pe piață. Acest cuptor deține o serie de calități, inovații și funcții pe care toți cei care sunt pasionați de gătit și-ar dori să le aibă în bucătăria lor. Una din funcțiile importante ale ...
9 Scor Total
Bosch HBN539E5 - O alegere ideala

Cuptor incorporabil Bosch HBN539E5, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.51 (21 votes)

Bosch HBN539E5 Cuptor Electric Incorporabil

67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns