Bosch HBN539E7 – Cuptor Incorporabil Electric cu Autocuratare Catalitica

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Bosch HBN539E7, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox, fabricat de firma Bosch va aduce pe piață un consum mai mic cu 20%, și câteva funcții și programe care vă vor ușura munca dumneavoastră din bucătărie. Cuptorul este făcut din inox, un material extrem de rezistent și de bun, ușa acestuia este din sticlă cu trei straturi pentru a vă proteja de eventualele  accidente, iar design-ul este unul încântător și modern, care va schimba imaginea bucătăriei dumneavoastră dându-i rafinament și eleganță.

Dimensiunile cuptorului Bosch HBN539E7 sunt de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm, puterea este de 2900 W,  are un cordon de alimentare de 1 m și un consum de 0.79 Kw pe oră ceea ce vă va permite să-l folosiți fără restricții și fără a vă face griji de factura de la energie. Capacitatea sa este de 67 litri, are  un tip de alimentare electric,  controlul acestuia este mecanic iar tipul de afișaj este LCD.

Bosch HBN539E7Dispune de un ventilator care este responsabil să răcească componentele supraîncâlzite ale cuptorului,  deține suporturi telescopice, și folosește un sistem de autocurățare catalitic bazat pe  existența unor panouri catalitice aflate în părțile laterale care vor elimina toată murdăria, depunerile și mirosurile neplăcute din timpul gătitului. Funcția de decongelare a cuptorului Bosch HBN539E7 vă va ajuta foarte mult atunci când veți dori să gătiți un produs congelat, deoarece cuptorul îl va decongela cu ușurință iar așteptarea dumneavoastră va fi considerabil diminuată.

Treapta pentru pizza va face posibilă pregătirea la dumneavoastră acasa, a unei pizza exact ca cea servită la restaurant sau gătită în cuptoarele tradiționale. Iluminarea interioară vă va da ocazia să supravegheați preparatul în curs de gătire cu ajutorul luminii din interior fără a fi necesar să deschideți ușa cuptorului iar gătirea 3D  va face ca preparatele dumneavoastră să fie delicioase și gătite impecabil.

Funcția cuptorului Bosch HBN539E7 de blocare acces copii va menține siguranța copiilor dumneavoastră, păstrând cuptorul blocat în timpul în care acesta funcționează tocmai pentru a evita eventualele accidente sau evenimente neplăcute. Grilul cu convecție a aerului fierbinte va optimiza distribuirea aerului fierbinte iar carnea, peștele și legumele vor fi gătite extraordinar de bine iar rezultatul final va fi unul foarte bun. Cuptorul deține și un grill cu suprafață mare pentru produsele de carne mult mai mari, dar și un grill cu suprafață mai mică, de asemenea dispune de sistemul încălzirii superioare, dar și de încălzire inferioară ceea ce va face ca toate prăjiturile să fie coapte uniform, iar carnea să fie rumenă la exterior și crocantă, dar suculentă și fragedă în interior.

Cuptorul incorporabil Bosch HBN539E7, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox, este  un produs extrem de bun, de benefic și de util familiei dumneavoastră. Pe lângă prețul foarte bun și calitățile extraordinare care îl recomandă, acesta va face ca gătitul să devină o plăcerea iar preparatele gătite de dumneavoastră să fie un deliciu.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Bosch HBN539E7, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox, fabricat de firma Bosch va aduce pe piață un consum mai mic cu 20%, și câteva funcții și programe care vă vor ușura munca dumneavoastră din bucătărie. Cuptorul este făcut din inox, un material extrem de rezistent și de bun, ușa acestuia este din sticlă cu trei straturi pentru a vă proteja de eventualele  accidente, iar design-ul este unul încântător și modern, care va schimba imaginea ...
9 Scor Total
Bosch HBN539E7 - O alegere ideala

Cuptor incorporabil Bosch HBN539E7, Electric, 67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 3.8 (34 votes)

Bosch HBN539E7 Cuptor Electric Incorporabil

67 l, Convectie, Curatare catalitica, Clasa A-20%, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns