Bosch SMS40C22EU – Masina de spalat vase

sfatuitor b1
Masina de spalat vase Bosch SMS40C22EU, este un produs extrem de bun din gama produselor fabricate de mult cunoscutul brand Bosch, care produce produse electrocasnice de inalta calitate si eficienta, pe care le lansează pe piața mondială a electrocasnicelor.
În ceea ce privește design-ul, calitățile și funcțiile deosebite ale acestei masini de spalat vase ea dispune de urmatoarele:

 • Masina de spalat Bosch SMS40C22EUSistem AquaStop – ce consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta, precum si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor, ce ofera protectie 100% impotriva pagubelor produse de apa. Acesta este garantat de Bosch pe parcursul intregii durate de functionare a masinii de spalat vase Bosch SMS40C22EU.
 • Temporizator de intarziere electronic – Cu functia de intarziere, poti pre-selecta programul si ora de pornire la care doresti sa porneasca. Aceasta iti permite sa gestionezi aparatul in mod simplu.
 • LoadSensor – Senzorul de incarcare, care detecteaza greutatea incarcaturii  astfel incat sa asigure utilizarea optima a apei si a energiei.
 • Tehnologie pentru protectia sticlei – acest sistem regleaza in mod constant gradul de duritate al apei, astfel incat Bosch SMS40C22EU se asigura ca paharele de valoare si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu deosebita grija.
 • Optiune HalfLoad – cu aceasta optiune poti spala nu mai trebuie sa astepti pana cand masina de spalat este plina. Acesta este un ciclu idea pentru a spala o incarcatura redusa de vaseMasina de spalat Bosch SMS40C22EU dispune de doua cosuri si o capacitate de 12 seturi, avand o clasa de eficienta A+ si un numar de 4 programe.

Dispune de urmatoarele programe si optiuni:

 • Protectie inundatie
 • Optiune incarcare la jumatate
 • Program rapid
 • Program Bio/Eco
 • Program prespalare

Dimensiunile masinii de spalat vase Bosch SMS40C22EU sunt: 60 cm (latime)X 84,5(inaltime) X 60cm (adancime) si o greutate de 43kg.

Masina de spalat Bosch SMS40C22EU , este un produs foarte bun, deosebit de performant, cu foarte multe calități care vă va facilita în mod considerabil munca dumneavoastră din bucătărie, astfel încât gătitul va deveni o plăcere iar mesele mari cu prietenii vor fi la ordinea zilei.

sfatuitor

Masina de spalat vase Bosch SMS40C22EU, este un produs extrem de bun din gama produselor fabricate de mult cunoscutul brand Bosch, care produce produse electrocasnice de inalta calitate si eficienta, pe care le lansează pe piața mondială a electrocasnicelor. În ceea ce privește design-ul, calitățile și funcțiile deosebite ale acestei masini de spalat vase ea dispune de urmatoarele: Sistem AquaStop - ce consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta, precum si ...
10 Scor Total
Masina de spalat Bosch SMS40C22EU este un produs excelent

Masina de spalat Bosch SMS40C22EU

Evaluare Vizitatori: 2.01 (12 votes)
Bosch SMS40C22EU

Masina de spalat Bosch SMS40C22EU

Niciun Comentariu

  Lasa un raspuns