Candy FST100/6N – Cuptor Incorporabil Electric Clasa A-20%

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Candy FST100/6N, Electric, Grill, Capacitate 65 l, Clasa A-20%, Negru, este un produs al firmei Candy  care se remarcă  în primul rând prin design-ul extrem de modern și de elegant, asta datorită culorii pe care o are și anume culoarea neagră, care se potrivește foarte bine cu orice tip de mobilă și cu orice culoare a mobilei dumneavoastră de bucătărie.  Acesta dispune de câteva funcții și calități deosebite care vor face ca preparatele dumneavoastră să fie delicioase și extrem de bine gătite.

Cuptorul Candy FST100/6N are un tip de alimentare electrică, iar consumul acestuia este cu 20% mai mic, astfel  veți putea  să gătiți mâncărurile preferate la cuptor, fără să vă faceți griji că veți avea un consum mare de energie electrică. Sistemul de convecție al aerului fierbinte este controlat  de încălzirea interioară și de încălzirea superioară  iar această  metodă tradițională pentru gătit va fi foarte utilă atunci când veți dori să gătiți pui, pește , porc , biscuiți, etc.  Avem posibilitatea acum să activăm grilul în infraroșu și astfel  veți putea găti bucăți de carne mai subțiri sau de grosime medie, cum ar fi coastele de porc.

Candy FST100-6NAcesta deține și un sistem de iluminare interioară extrem de folositor mai ales când gătiți o bucată de carne mai pretențioasă  sau o prăjitură a cărui blat trebuie să crească și nu puteți deschide ușa cuptorului, așadar  veți folosi sistemul de iluminare pentru  a supraveghea mâncarea. Cuptorul Candy FST100/6N are o capacitate de  65 de litri, o putere de 2100 W, și dimensiuni  de 59.5 x 59.5 x 53 cm.  În ceea ce privește ușa cuptorului, aceasta este din sticlă și are două  straturi de protecție tocmai pentru a vă oferi cât mai multă siguranță dumneavoastră și familiei.

De asemenea, cuptorul  Candy FST100/6N dispune și  de un grătar combi care vă va permite introducerea  a două preparate simultan în cuptor, și mai deține o tavă de coacere cu ajutorul căreia veți  putea pregăti  preparatele dumneavoastră  preferate.  Având în vedere faptul că acest cuptor este incorporabil veți putea să-l poziționați unde veți dori dumneavoastră,  dar și pentru faptul că acesta funcționează pe baza energiei electrice care permite acestuia să fie poziționat în orice zonă a bucătăriei spre diferență de cuptoarele care folosesc gazul și nu pot fi așsezate în orice zonă a bucătăriei deoarece depind de conducta de gaz.

Cuptorul incorporabil Candy FST100/6N, Electric, Grill, Capacitate 65 l, Clasa A-20%, Negru,  este un aparat electrocasnic extrem de bun, de folositor, de benefic  pentru orice  gospodină  care dorește să ofere copiilor cele mai bune prăjituri, care dorește să – și impresioneze familia cu cele mai bune preparate și fripturi la cuptor, care dorește ca familia ei să mănânce cât mai sănătos și cât mai bine gătit. La un preț de excepție,  accesibil  oricăruia dintre noi care își dorește un cuptor nou și mult mai bun, acesta este una din alegerile cele mai potrivite pentru  bucătăria dumneavoastră.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Candy FST100/6N, Electric, Grill, Capacitate 65 l, Clasa A-20%, Negru, este un produs al firmei Candy  care se remarcă  în primul rând prin design-ul extrem de modern și de elegant, asta datorită culorii pe care o are și anume culoarea neagră, care se potrivește foarte bine cu orice tip de mobilă și cu orice culoare a mobilei dumneavoastră de bucătărie.  Acesta dispune de câteva funcții și calități deosebite care vor face ca preparatele dumneavoastră să fie delicioase și ...
8.5 Scor Total
Candy FST100/6N - O alegere corecta

Cuptor incorporabil Candy FST100/6N, Electric, Grill, Capacitate 65 l, Clasa A-20%, Negru

Review
8.5
Evaluare Vizitatori: 4.29 (21 votes)

Candy FST100-6N Cuptor Electric Incorporabil

Grill, Capacitate 65 l, Clasa A-20%, Negru

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns