Daewoo DSB-F1877LH-NV – Aparat de aer conditionat cu tehnolagie Inverter

sfatuitor b1

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1877LH-NV Inverter, 18000 BTU, Clasa A+, Autocurățare, este un produs electrocasnic de foarte mare ajutor pentru casa dumneavoastră, pentru familiile care doresc să aibă un aer răcoros pe perioada estivală, dar poate fi un produs extrem de eficient și pentru alte spații precum, un restaurant, un birou, o camera de hotel, sau alte locații unde temperaturile caniculare cer achiziționarea unui astfel de produs. Firma Daewoo este foarte cunoscută pentru produsele electrocasnice extrem de bune și de rezistente dar și foarte ieftine, pe care le distribuie în magazinele din întreaga lume.

Daewoo DSB-F1877LH-NVSeria Daewoo DSB-F1877LH-NV Inverter, 18000 BTU, Clasa A+, dispune de un sistem de autocurățare, care păstrează întreaga parte internă a unității și previne creșterea bacteriilor.De asemenea acest aparat de aer condiționat deține tehnologia DC inverter care vă oferă multiple avantaje. Noul bord electronic, care cosumă doar 1 W în loc de 4-5 W cât consumă aparatele de aer condiționat convenționale va contribui acum la realizarea unei reduceri considerabile de energie. Ventilatorul aparatului de aer condiționat Daewoo DSB-F1877LH-NV are acum lamele zimțate, iar acestea fac mult mai puțin zgomot prin diminuarea rezistenței aerului. Zgomotul unității exterioare este de 65 de db iar zgomotul unității interioare  este de 60 de db, putem trage astfel concluzia că acest aparat de aer condiționat nu ne va deranja auzul și vă veți putea odihni fără problem, bucurându-vă de un aer răcoros și proaspăt

Funcțiile de care dispune acest aparat sunt funcția de încălzire și existența unui compresor rotativ. În ceea ce priveșțe capacitatea de răcire aceasta este de 18000, iar capacitatea de încălzire de 17742 BTU. În ceea ce privește consumul de energie electrică, seria Daewoo DSB-F1877LH-NV Inverter, 18000 BTU, Clasa A+, consumă puțină energie electrică, astfel încât dumneavoastră veți putea economisi la bugetul familiei dumneavoastră. Tipul de afișaj al aparatului este de tip LED iar ventilatorul acestuia dispune de 3 trepte de viteză. Culoarea acestui aparat de aer condiționat este albul, fapt ce vă va ajuta să-l accesorizați foarte ușor în orice încăpere a casei dumneavoastră, deoarece culoarea alb se potrivește foarte bine cu orice altă culoare. Greutatea exterioară a produsului este de 45 kg, iar dimensiunile acestuia sunt de 800 x 690 x 300mm, iar lungimea cablului de alimentare este de 2 m.

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1877LH-NV Inverter, 18000 BTU, Clasa A+, Autocurățare, este un produs foarte bun și eficient, care va face ca zilele dumneavoastră de vară să fie mult mai plăcute și astfel căldura să fie mult mai ușor de suportat. La un preț foarte accesibil și rezonabil pentru oricare buzunar, veți putea cu foarte mare ușurință să-l achiziționați, fiind o alegere foarte potrivită pentru casa dumneavoastră. Dacă doriți un aparat de aer condiționat de mare calitate și rezistență în timp nu ezitați să îl achiziționați.

sfatuitor

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F1877LH-NV Inverter, 18000 BTU, Clasa A+, Autocurățare, este un produs electrocasnic de foarte mare ajutor pentru casa dumneavoastră, pentru familiile care doresc să aibă un aer răcoros pe perioada estivală, dar poate fi un produs extrem de eficient și pentru alte spații precum, un restaurant, un birou, o camera de hotel, sau alte locații unde temperaturile caniculare cer achiziționarea unui astfel de produs. Firma Daewoo este foarte cunoscută pentru ...
9.5 Scor Total
Daewoo DSB-F1877LH-NV - O alegere corecta

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1877LH-NV Inverter, 18000 BTU, Clasa A+, Autocuratare

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.36 (24 votes)
Daewoo DSB-F1877LH-NV Aparat de aer conditionat

Inverter, 18000 BTU, Clasa A+, Autocuratare

Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns