Daewoo DSB-F2477LH-NV – Aparat de aer conditionat cu tehnolagie Inverter

sfatuitor b1

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter, 24000 BTU, Clasa A+, Autocurățare, este un produs extrem de bun și de căutat pe piața produselor de electrocasnice din întreaga lume.Firma Daewoo este extrem de renumită prin produsele electrocasnice pe care le fabrică și le distribuie magazinelor de specialitate. În ceea ce privește acest aparat de aer condiționat, achiziționarea unui atfel de produs a devenit din ce în ce mai necesară și mai folositoare, datorită faptului că verile  sunt din ce în ce mai călduroase și mai greu de suportat în condițiile în care temperaturile sunt foarte ridicate.

Daewoo DSB-F2477LH-NVSeria Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter, 24000 BTU, Clasa A+, dispune de un sistem de autocurățare, care păstrează întreaga parte internă a unității și previne creșterea bacteriilor.De asemenea acest aparat de aer condiționat deține tehnologia DC inverter care vă oferă multiple avantaje. Noul bord electronic, care cosumă doar 1 W în loc de 4-5 W cât consumă aparatele de aer condiționat convenționale va contribui acum la realizarea unei reduceri considerabile de energie. Ventilatorul aparatului de aer condiționat are acum lamele zimțate, iar acestea fac mult mai puțin zgomot prin diminuarea rezistenței aerului.

Funcțiile de care dispune acest aparat sunt funcția de încălzire și existența unui compresor rotativ. În ceea ce priveșțe capacitatea de răcire aceasta este de 24000, iar capacitatea de încălzire de 23884 BTU. În ceea ce privește consumul de energie electrică, seria Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter, 24000 BTU, Clasa A+, consumă patina energie electrică, astfel încât dumneavoastră veți putea economisi la bugetul familiei dumneavoastră. Tipul de afișaj al aparatului este de tip LED iar ventilatorul acestuia dispune de 3 trepte de viteză. Culoarea acestui aparat de aer condiționat este albul, fapt ce vă va ajuta să-l accesorizați foarte ușor în orice încăpere a casei dumneavoastră, deoarece culoarea alb se potrivește foarte bine cu orice altă culoare. Greutatea exterioară a produsului este de 60 kg, iar dimensiunile acestuia sunt de 902 x 795 x 332 mm, iar lungimea cablului de alimentare este de 2 m.

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter, 24000 BTU, Clasa A+, Autocurățare, este un produs foarte bun și eficient, care va face ca zilele dumneavoastră de vară să fie mult mai plăcute și astfel căldura să fie mult mai ușor de suportat. La un preț foarte accesibil și rezonabil pentru oricare buzunar, veți putea cu foarte mare ușurință să-l achiziționați, fiind o alegere foarte potrivită pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter, 24000 BTU, Clasa A+, Autocurățare, este un produs extrem de bun și de căutat pe piața produselor de electrocasnice din întreaga lume.Firma Daewoo este extrem de renumită prin produsele electrocasnice pe care le fabrică și le distribuie magazinelor de specialitate. În ceea ce privește acest aparat de aer condiționat, achiziționarea unui atfel de produs a devenit din ce în ce mai necesară și mai folositoare, datorită faptului că ...
9.5 Scor Total
Daewoo DSB-F2477LH-NV - O alegere corecta

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F2477LH-NV Inverter, 24000 BTU, Clasa A+, Autocuratare

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.36 (24 votes)
Daewoo DSB-F2477LH-NV Aparat de aer conditionat

Inverter, 24000 BTU, Clasa A+, Autocuratare

Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns