Daikin FTXV25AB-RXV25AB – Aparat de aer conditionat cu tehnolagie Inverter

sfatuitor b1

Aparatul de aer condiționat Daikin FTXV25AB-RXV25AB Inverter 9000 BTU, este un produs din gama produselor de excepție  frabricate de firma deja foarte cunoscută pe piață Daikin. Acest aparat de aer condiționat aduce inovații extraordinare în această industrie, îmbinând tehnologii deosebit de performante, tocmai pentru confortul sporit al dummeavoastră, pe periada estivală când temperaturile sunt foarte mari dar nu numai.

Daikin FTXV25AB-RXV25ABModelul Daikin FTXV25AB-RXV25AB are o putere de 9000 BTU, clasa de energie A+ va face ca aparatul să nu consume foarte multă energie iar dumneavoastră veți reuși să economisiți la bugetul familiei totodată nu veți plăti o sumă foarte mare la factura de la energia electrică. .  Acest produs dispune de o serie întreagă de funcții speciale și anume : Modul TURBO care va permite răcirea/încălzirea rapidă a încăperii, în câteva minute, Programul DRY care va reduce nivelul de umiditate din camera fără fluctuații de temperatură, TIMER, care este un temporizator ce permite pornirea/oprirea aparatului, după un interval de timp specificat, FAN ONLY prin care aparatul poate fi folosit ca și ventilator, doar pentru ventilarea aerului, fără a se realiza răcirea sau încălzirea acestuia, VERTICAL AUTO SWING prin care se poate asigura o distribuție egală a aerului și o temperatură a încăperii uniformă și X-FAN care permite funcționarea ventilatorului și după ce unitatea de interior este oprită, permițând uscarea unității pentru a evita dezvoltarea mucegaiului.

În ceea ce privește zgomotul produs de modelul Daikin FTXV25AB-RXV25AB nu trebuie să vă faceți probleme. Odată achiziționat și pus în funcțiune acest aparat emite un sunet de 50 de db, astfel nu veți fi deranjați de acest zgomot, nici dumneavoastră dar și nici ceilalți membrii ai familiei. Design – ul este extrem de modern , iar culoarea acestui produs este albul, de asemenea acesta poate funcționa utilizând modul de operare silențioasă. Capacitatea de răcire și încălzire este de 0,60 – 2,65 – 3,20 Kw/h (minim-nominal-maxim), iar consumul anual al produsului este de 166 kw. Temperatura de funcționare a acestui produs Daikin FTXV25AB-RXV25AB este de la –10 grade C până la 45 grade C, asta însemnând că indifferent de căldura de afară veți putea să-l folosiți și să creați în încăperea dumneavoastră un aer răcoros și recofortant.

Aparatul de aer condiționat Daikin FTXV25AB-RXV25AB Inverter 9000 BTU, este un produs foarte bun și eficient, care va face ca zilele dumneavoastră de vară să fie mult mai plăcute și astfel căldura să fie mult mai ușor de suportat. La un preț foarte accesibil și rezonabil pentru oricare buzunar, veți putea cu foarte mare ușurință să-l achiziționați, fiind o alegere foarte potrivită pentru casa dumneavoastră.

sfatuitor

Aparatul de aer condiționat Daikin FTXV25AB-RXV25AB Inverter 9000 BTU, este un produs din gama produselor de excepție  frabricate de firma deja foarte cunoscută pe piață Daikin. Acest aparat de aer condiționat aduce inovații extraordinare în această industrie, îmbinând tehnologii deosebit de performante, tocmai pentru confortul sporit al dummeavoastră, pe periada estivală când temperaturile sunt foarte mari dar nu numai. Modelul Daikin FTXV25AB-RXV25AB are o putere de 9000 BTU, clasa de ...
9 Scor Total
Daikin FTXV25AB-RXV25AB - O alegere isteata

Aparat de aer conditionat Daikin FTXV25AB-RXV25AB Inverter 9000 BTU, Clasa A+ , Timer, Mod Putere

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.08 (30 votes)
Daikin FTXV25AB-RXV25AB Aparat de aer conditionat

Inverter 9000 BTU, Clasa A+ , Timer, Mod Putere

Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns