Daikin FTXV35AB-RXV35AB – Aparat de aer conditionat cu tehnolagie Inverter

sfatuitor b1

Aparatul de aer condiționat Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU,  este un produs foarte rezistent și foarte bun fabricat de firma Daikin care produce pe piață o sumedenie de produse electrocasnice extrraordinar de bune și de calitative. Verile din ce în ce mai călduroare și temperaturile din ce în ce mai mari, necesită pentru fiecare imobil existența unui aparat de aer condiționat care să creeze un aer răcoros, mai reconfortant și care să vă facă ziua mult mai plăcută și mai relaxantă.

Daikin FTXV35AB-RXV35ABClasa de energie a seriei Daikin FTXV35AB-RXV35AB A+ astfel încât acesta nu consumă foarte multă energie electrică iar dumneavoastră veți reuși să economisiți la bugetul familiei totodată nu veți plăti o sumă foarte mare la factura de la energia electrică. Capacitatea de răcire și încălzire este de 0,60 – 3,40 – 3,90 Kw/h (minim-nominal-maxim), iar consumul anual al produsului este de 213 kw. Temperatura de funcționare a produsului Daikin FTXV35AB-RXV35AB este de la –10 grade C până la 45 grade C, asta însemnând că indifferent de căldura de afară veți putea să-l folosiți și să creați în încăperea dumneavoastră un aer răcoros și recofortant.

În ceea ce privește zgomotul produs de modelul Daikin FTXV35AB-RXV35AB, nu trebuie să vă faceți probleme. Odată achiziționat și pus în funcțiune acest aparat emite un sunet de 51 de db, astfel nu veți fi deranjați de acest zgomot, nici dumneavoastră dar și nici ceilalți membrii ai familiei. Design-ul este extrem de modern , iar culoarea acestui produs este albul, de asemenea acesta poate funcționa utilizând modul de operare silențioasă.  Acest produs dispune de o serie întreagă de funcții speciale și anume : Modul TURBO care va permite răcirea/încălzirea rapidă a încăperii, în câteva minute, Programul DRY care va reduce nivelul de umiditate din camera fără fluctuații de temperatură, TIMER, care este un temporizator ce permite pornirea/oprirea aparatului, după un interval de timp specificat, FAN ONLY prin care aparatul poate fi folosit ca și ventilator, doar pentru ventilarea aerului, fără a se realiza răcirea sau încălzirea acestuia, VERTICAL AUTO SWING prin care se poate asigura o distribuție egală a aerului și o temperatură a încăperii uniformă și X-FAN care permite funcționarea ventilatorului și după ce unitatea de interior este oprită, permițând uscarea unității pentru a evita dezvoltarea mucegaiului.

Aerul condiționat Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU, este un produs extrem de căutat pe piață datorită calităților sale deosebite și mai ales datorită prețului extraordinar de accesibil și de rezonabil oricărui buzunar. Dacă doriți achiziționarea unui aparat de aer condiționat dedicate zilelor călduroase de vară, tocmai pentru confortul dumneavoastră sporit , acest produs este alegerea ideală.

sfatuitor

Aparatul de aer condiționat Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU,  este un produs foarte rezistent și foarte bun fabricat de firma Daikin care produce pe piață o sumedenie de produse electrocasnice extrraordinar de bune și de calitative. Verile din ce în ce mai călduroare și temperaturile din ce în ce mai mari, necesită pentru fiecare imobil existența unui aparat de aer condiționat care să creeze un aer răcoros, mai reconfortant și care să vă facă ziua mult mai plăcută și mai ...
9.5 Scor Total
Daikin FTXV35AB-RXV35AB - O alegere corecta

Aparat de aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU, Clasa A+ , Timer, Mod Putere

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.27 (26 votes)
Daikin FTXV35AB-RXV35AB Aparat de aer conditionat

Inverter 12000 BTU, Clasa A+ , Timer, Mod Putere

Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns