Electrolux EOC5651BOX – Cuptor Incorporabil Electric cu Autocuratare Pirolitica

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Electrolux EOC5651BOX, Electric, Grill, Clasa A, Inox, este un produs de marcă lansat pe piață de către firma Electrolux care  impresionează prin deținerea unor programe și funcții de care orice femeie și-ar dori să dispună în propria bucătărie. Firma Electrolux lansează anual, cuptoare de excepție la prețuri rezonabile și accesibile tuturor, aflându-se în topul celor mai căutate branduri care fabrică produse electrocasnice.

Electrolux EOC5651BOXCuptorul Electrolux EOC5651BOX pe care vi-l prezentăm deține funcția de autocurățare pirolitică care prin apăsarea unui singur buton cuptorul  transformă toate rezidurile și depunerile lăsate de alimente într-o cenușă  care apoi poate fi ștearsă cu buretele. Din punct de vedere energetic, cuptorul consumă cu 20% mai puțină energie electrică, astfel veți putea să-l folosiți fără să vă creați probleme legat de factura la energie. Ușa cuptorului este din sticlă cu straturi multiple care nu va ajunge niciodată la o temperatură mai mare de 20 grade , partea exterioară rămâne întotdeauna rece și astfel ușa va fi mereu sigură la atingere. Grilul electric al cuptorului va face posibilă obținerea celor mai bune rezultate și o rumenire mai bună a cărnurilor  și a legumelor, iar treapta pentru pizza vă va oferi posibilitatea să gătiți acasă la dumneavoastră o pizza la fel de bună ca cea de la restaurant sau la fel de bună ca cea gătită în cuptorul tradițional.

Sistemul de iluminare interioară al cuptorului Electrolux EOC5651BOX, vă va ajuta foarte mult la supravegherea preparatelor dumneavoastră din exterior, fără a mai fi nevoie să deschideți ușa cuptorului și să irosiți căldura din interior. Capacitatea cuptorului este de 74 litri,  controlul se face electronic,  tipul de afișaj este LED. Funcția de decongelare a acestuia vă va ajuta să decongelați produsele congelate pe care doriți să le gătiți, astfel așteptarea dumneavoastră va fi mult mai mică decât în trecut,  iar ventilatorul se va ocupa de răcirea  componentelor supraîncălzite ale cuptorului.

Cuptorul Electrolux EOC5651BOX dispune de sistemul de încălzire superioară și de sistemul de încălzire inferioră,  deține un grill cu suprafață mare, are un sistem de încălzire rapidă, emite un zgomot de 48de db, este fabricat din inox, are dimensiuni de 59.4 x 59.4 x 56.7 cm și o putere de 3500 W.  Acesta are accesorii butoane push-up,  o tavă colectoare din email, și o tavă pentru prăjituri din email și dispune de un timer care vă va fi extrem de folositor deoarece acesta permite setarea unui timp de preparare a unui fel de mâncare, timp în care dumneavoastră veți putea să vă ocupați de alte treburi casnice, iar la exprirarea acestui timp cuptorul va emite un semnal sonor care vă va anunța că preparatul dumneavoastră este gata pentru a fi servit.

Cuptorul incorporabil Electrolux EOC5651BOX, Electric, Grill, Clasa A, Inox, este un produs electrocasnic extrem de bun, cu un design extrem de rafinat și elegant, pe care îl veți putea incorpora cu ușurință în mobila dumneavoastră de bucătărie și care este o achiziție ideală și potrivită pentru familia dumneavoastră.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Electrolux EOC5651BOX, Electric, Grill, Clasa A, Inox, este un produs de marcă lansat pe piață de către firma Electrolux care  impresionează prin deținerea unor programe și funcții de care orice femeie și-ar dori să dispună în propria bucătărie. Firma Electrolux lansează anual, cuptoare de excepție la prețuri rezonabile și accesibile tuturor, aflându-se în topul celor mai căutate branduri care fabrică produse electrocasnice. Cuptorul Electrolux EOC5651BOX pe care vi-l ...
9 Scor Total
Electrolux EOC5651BOX - O alegere de top

Cuptor incorporabil Electrolux EOC5651BOX, Electric, Grill, Clasa A-20%, Inox, Autocuratare catalitica

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.26 (26 votes)

Electrolux EOC5651BOX Cuptor Electric Incorporabil

Autocuratare catalitica, Clasa A-20%, Inox, Grill

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns