Hansa BOEI62090015 – Cuptor Incorporabil Electric Clasa A-20%

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015, Electric, Grill, Rotisor, 69 l, Clasa A-20%, Inox,  este un produs electrocasnic lansat pe piață de firma Hansa care se face remarcată prin produsele electrocasnice pe care anual le introduce pe piața electrocasnicelor. Cuptorul deține calități, funcții și programe speciale care vă vor ajuta foarte mult la a pregăti prepaparate cât mai sofisticate și cât mai complicate dar și foarte gustoase și foarte bine gătite.

Cuptorul Hansa BOEI62090015 are un tip de alimentare electrică lucru care permite incorporarea cuptorului în mobila de bucătărie acolo unde vă doriți fără a depinde de locul în care se află conducta de gaz așa cum se întâmplă în cazul cuptoarelor pe gaz. Capacitatea sa este de 69 litri iar cuptorul se află în clasa eficiență energetică A, astfel vom putea fără probleme să folosim cuptorul fără a ne face griji pentru  costurile facturii de la energia electrică.

Hansa BOEI62090015Materialul din care este făcut cuptorul Hansa BOEI62090015 este inoxul, un material foarte rezistent și trainic care îi dă o notă de modernism și  ne va permite să  accesorizăm cuptorul foarte ușor cu orice culoare a mobilei de bucătărie. Ușa cuptorului este din sticlă cu două straturi de protecție, în partea interioară a acesteia se află scrise instrucțiuni pentru gătit iar  în interior cuptorul  are în componența sa  emailul care va face să-l puteți curăța foarte ușor.

Tipul de afișaj este LED iar controlul cuptorului Hansa BOEI62090015 este electronic astfel, foarte ușor, printr-o simplă atingere veți putea să setați programul sau funcția dorită. Timer –ul vă  va facilita foarte mult munca, acum fiind posibil să băgați mâncarea la cuptor, să setați un timp de gătire, iar la final cuptorul vă va atenționa când mâncarea dumneavoastră este gata pentru a fi servită. Posibilitatea Iluminării interioare va face supravegherea preparatului să fie posibilă din exterior fără a mai fi nevoie să deschideți ușa cuptorului iar rotisorul vă va da ocazia să pregătiți la dumneavoastră acasă un pui la rostisor pe care altminteri îl puteați servi doar în oraș.  Cuptorul dispune de un grill destinat pregătirii legumelor, peștelui și altor tipuri de cărnuri, iar sistemul de încălzire inferioară și superioară va face ca toate preparatele să fie mai pătrunse, mai fragede și mult mai bine gătite. În ceea ce privește dimensiunile cuptorului, acesta are 59.5 x 59.5 x 57.5 cm,  deține o putere de 2000 W, un consum de 0.95 KW, are grătar combi, butoane push-up și o tavă adâncă pentru coacere.

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015, Electric, Grill, Rotisor, 69 l, Clasa A-20%, Inox, vă aduce acum un consum  cu 20% mai mic, o rezistență  mai mare în timp, o calitate mai bună, un design deosebit și preparate delicioase în propria bucătărie, toate acestea la un preț extrem de rezonabil și de bun. Dacă doriți să achiziționați acest produs, el reprezintă o alegere ideală pentru bucătăria și familia dumneavoastră.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015, Electric, Grill, Rotisor, 69 l, Clasa A-20%, Inox,  este un produs electrocasnic lansat pe piață de firma Hansa care se face remarcată prin produsele electrocasnice pe care anual le introduce pe piața electrocasnicelor. Cuptorul deține calități, funcții și programe speciale care vă vor ajuta foarte mult la a pregăti prepaparate cât mai sofisticate și cât mai complicate dar și foarte gustoase și foarte bine gătite. Cuptorul Hansa BOEI62090015 are un ...
9 Scor Total
Hansa BOEI62090015 - O alegere corecta

Cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015, Electric, Grill, Rotisor, 69 l, Clasa A-20%, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.56 (17 votes)

Hansa BOEI62090015 Cuptor Electric Incorporabil

Grill, Rotisor, 69 l, Clasa A-20%, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns