Hansa BOEI67250055 – Cuptor Incorporabil Electric cu 10 Functii

sfatuitor b1Cuptorul incorporabil Hansa BOEI67250055, Electric, 10 Functii, Grill, Clasa A+, Inox, se încadrează în categoria cuptoarelor extrem de bune  pe care  orice femeie și – ar dori să – l dețină în bucătărie. Firma Hansa introduce lucruri noi la cuptoarele pe care le scoate pe piață, oferind acestora o rezistență mai bună în timp, o calitate mai bună, îmbinând noi sisteme și funcții specifice ale unui cuptor conforme cu cerințele și noile tendințe.

Cuptorul Hansa BOEI67250055 este incorporabil, lucru care vă va face să – i găsiți locul în bucătărie cu foarte mare ușurință și anume incorporat în mobila de bucătărie. În ceea ce privește design –  ul acesta are culoarea inoxului, fiind fabricat din același material care se accesorizează și potrivește foarte ușor cu orice culoare ar avea mobila dumneavoastră. Greutatea cuptorului este de 35.6 kg, dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 57.5 cm, are o putere de 3100 W, grilul acestuia deține o putere de 2 Kw iar consumul de energie este unul mic, de 0.79 KW pe oră clasănd acest aparat electrocasnic în categoria energetică  A +  ceea ce este foarte bine pentru factura de la energie și pentru economiile familiei.

Hansa BOEI67250055Tipul de alimentare al cuptorului Hansa BOEI67250055 este electric fiind mult mai sigur decât un cuptor cu alimentare pe gaz, capacitatea acestuia este de 66 de litri ceea ce va permite introducerea unei cantități de mâncare considerabile în cavitatea cuptorului,  controlul acestuia se face în mod electronic iar afișajul este de tip LED. Deține un timer care vă va ajuta enorm atunci când veți desfășura mai multe activități în casă, are un gril, un ventilator care va contribui la răcirea componentelor  cuptorului în timpul în care este folosit iar ușa acestuia are un geam de protecție format din trei straturi tocmai pentru siguranța dumneavoastră și a familiei.

Cuptorul Hansa BOEI67250055 dispune de funcția de încălzire rapidă, are funcția de oprire automată fapt ce va opri cuptorul atunci când măncarea este gata asta în cazul în care dumneavoastră uitați să o faceți,  dispune de convecția aerului fierbinte, de un grill cu convecție aer, are  sistem de iluminare interioară, un grill cu suprafață mică,  încălzire inferioară care vă va scuti de întors preparatul de pe o parte pe alta, deoarece acum se va găti totul uniform,  iar în interior pereții cuptorului sunt din email care este foarte ușor de curățat de depunerile lăsate de alimente. Accesorile acestuia sunt : butoane push – up, o tavă adâncă, două tăvi plate, ghidaje pentru tăvi și sondă de  temperatură.

Așadar , dacă vă doriți să vă ușurați munca în bucătărie, dacă  doriți un design de excepție, dacă doriți să cumpărați un produs cu o calitate superioară la un preț mic și convenabil cuptorul incorporabil Hansa BOEI67250055, Electric, 10 Functii, Grill, Clasa A+, Inox, este opțiunea dumneavoastră cea mai bună, care va contribui considerabil la gătirea unor preparate delicioase și de succes  pentru întreaga familie.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI67250055, Electric, 10 Functii, Grill, Clasa A+, Inox, se încadrează în categoria cuptoarelor extrem de bune  pe care  orice femeie și – ar dori să – l dețină în bucătărie. Firma Hansa introduce lucruri noi la cuptoarele pe care le scoate pe piață, oferind acestora o rezistență mai bună în timp, o calitate mai bună, îmbinând noi sisteme și funcții specifice ale unui cuptor conforme cu cerințele și noile tendințe. Cuptorul Hansa BOEI67250055 este incorporabil, ...
9 Scor Total
Hansa BOEI67250055 - Alegerea perfecta

Cuptor incorporabil Hansa BOEI67250055, Electric, 10 Functii, Grill, Clasa A+, Inox

Review
9
Evaluare Vizitatori: 3.84 (30 votes)
Hansa BOEI67250055 Cuptor Electric Incorporabil

Electric, 10 Functii, Grill, Clasa A+, Inox

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns