Hansa BOEW68120090 – Cuptor Incorporabil Electric Rustic

sfatuitor b1Cuptorul  incorporabil rustic Hansa BOEW68120090, Electric, Grill, Rotisor, Clasa A, 10 Functii, Bej deschis,  este un cuptor extrem de aspectuos, performant, foarte bun și eficient pentru orice bucătărie,  care se remarcă la o primă vedere în special prin design – ul și culoarea acestuia, calități care îl fac să aibă o tentă rustică dar totodată avangardistă și extraordinar de modernă pentru bucătăria dumneavoastră. Firma Hansa, binecunoscută deja pe piață prin producția de aparate electrocasnice, înzestrează acest cuptor cu o sumedenie de funcții și programe pe care orice femeie și-ar dori să le dețină în propria bucătărie.

Hansa BOEW68120090Cuptorul Hansa BOEW68120090 are dimensiuni de 59.5 x 59.5 x 57.5, este de culoare bej deschis, are o putere de 3100 de W,  și un consum de energie foarte mic, de numai 0,79 KW pe oră. Deține un tip de alimentare electric, are o capacitate de 66 de litri, control mecanic, și se află în clasa de eficiență electrică A , care vă va permite folosirea îndelungată a acestuia, fără să va faceți griji pentru  factura de la energia electrică. Acesta vă va oferi siguranță maximă, datorită utilizării energiei electrice,  spre diferență de cuptoarele care folosesc  gazul, și posedă sistemul ușă rece care vă permite să atingeți ușa cuptorului în timpul folosirii acestuia, fără să vă frigeți, sau să suferiți  vreun accident neplăcut. Cuptorul are Timer, care vă va permite programarea timpului de gătit, are un grill foarte bun pentru coacerea legumelor, și deține și un rotisor care vă va permite gătirea unor preparate asemănătoare cu acelea de la restaurant, astfel nu va mai fi necesar să luați masa în oraș pentru a mânca un pui la rotisor.

Cuptorul Hansa BOEW68120090 deține ventilator, un număr de zece funcții, un grătar combi care va permite introducerea în cuptor a două tăvi, deține ghidaje pentru tăvi, și are o tavă adâncă și două tăvi plate. Ventilatorul acestuia va ajuta foarte mult la răcirea componentelor cuptorului, iar încălzirea inferioară și cea superioară a acestuia vor face ca prăjiturile dumneavoastră să crească uniform și să se coacă foarte bine. Acesta beneficiază de funcția de decongelare, ceea ce vă va ușura foarte mult munca și așteptarea. În momentul când veți dori să gătiți un produs care este congelat, nu va mai trebui să așteptați ore în șir până când acesta se va dezgheța deorece cuptorul va facilita considerabil acest lucru, prin simpla folosire a funcției de decongelare a acestuia. De asemenea cuptorul  Hansa BOEW68120090 are funcția încălzirii rapide , convecție a aerului fierbinte, instrucțiuni de gătit care se află pe geamul interior al ușii și un sistem de iluminare care vă va permite să vedeți ceea ce se petrece în interiorul cuptorului  fără a deschide ușa acestuia.

Cuptorul  incorporabil rustic Hansa BOEW68120090, Electric, Grill, Rotisor, Clasa A, 10 Functii, Bej deschis, este un produs extrem de bun, rezistent, ușor de incorporat în mobila  de bucătărie, care vă va oferi posibilitatea să gătiți preparate de top chiar  în bucătăria dumneavoastră. La un preț foarte bun pentru oricare buzunar, acesta ar trebui să fie o achiziție de nelipsit în casa dumneavoastră.

sfatuitor

Cuptorul  incorporabil rustic Hansa BOEW68120090, Electric, Grill, Rotisor, Clasa A, 10 Functii, Bej deschis,  este un cuptor extrem de aspectuos, performant, foarte bun și eficient pentru orice bucătărie,  care se remarcă la o primă vedere în special prin design – ul și culoarea acestuia, calități care îl fac să aibă o tentă rustică dar totodată avangardistă și extraordinar de modernă pentru bucătăria dumneavoastră. Firma Hansa, binecunoscută deja pe piață prin producția de aparate ...
9 Scor Total
Hansa BOEW68120090 - Alegerea ideala

Cuptor incorporabil rustic Hansa BOEW68120090, Electric, Grill, Rotisor, Clasa A, 10 Functii, Bej deschis

Review
9
Evaluare Vizitatori: 3.84 (22 votes)
Hansa BOEW68120090 Cuptor Electric Incorporabil

Grill, Rotisor, Clasa A, 10 Functii, Bej deschis

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns