Heinner HAC-12INVRED – Aparat de aer conditionat inverter

sfatuitor b1

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display, Rosu, este un produs electrocasnic de foarte mare ajutor pentru casa dumneavoastră, pentru familiile care doresc să aibă un aer răcoros pe perioada estivală, dar poate fi un produs extrem de eficient și pentru alte spații precum, un restaurant, un birou, o camera de hotel, sau alte locații unde temperaturile caniculare cer achiziționarea unui astfel de produs. Firma Heinner este foarte cunoscută pentru produsele electrocasnice extrem de bune și de rezistente dar și foarte ieftine, pe care le distribuie în magazinele din întreaga lume.

Heinner HAC-12INVREDAcest aparat de aer condiționat este extraordinar de modern, și în conformitate cu noile tendințe în tehnologie. Dispune de o telecomandă cu ajutorul  careia veți putea să îl folosiți de la distanță, neffind necesar să vă deranjați de la birou, din pat sau din fața calculatorului. În ceea ce privește sunetul emis de seria Heinner HAC-12INVRED Inverter, 12000 BTU, nu veți avea problem, deoarece zgomotul emis este de numai 54 de db, ceea ce nu va reprezenta un deranj pentru liniștea sau somnul dumneavoastră. Aparatul de aer condiționat dispune de un filtru de răcire 4 în 1, deține un inverter, are o capacitate de racier de 12000 BTU,  puterea consumată la încălzire este de 600 W, iar puterea consumată la răcire este de 800 W.

Clasa de energie  răcire A+, este foarte eficientă asta însemnând că aceste aparat de aer condiționat Heinner HAC-12INVRED Inverter va consuma energie electrică redusă în timpul în care produce aerul rece, astfel dumneavoastră veți economisi la factura de la energia electrică și implicit veți economisi la bugetul familiei dumneavoastră. Greutatea unității interioare a acestui produs este de 8.5 kg, iar dimensiunile unității interioare sunt de 843 x 270 x 212 cm, culoarea unității interioare este roșie, care va da o notă de avangardism camerei sau spațiului în care veți incorpora aparatul de aer condiționat. Funcțiile speciale ale acestui produs sunt: funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția de auto restart și funcția de sleep/night mode.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display, Rosu, este un produs electrocasnic absolut necesar casei dumneavoastră, care vă va face să va bucurați de o zi frumoasă de vară fără a simți căldura istovitoare de afară.Prețul foarte mic și rezonabil, vă va facilita achiziționarea acestui produs fără probleme, fără a fi necesar să cheltuiți foarte mult din bugetul familiei. Dacă doriți un produs bun, ieftin și cu calităși foarte bune, acest aparat de aer condiționat Heinner HAC-12INVRED Inverter este alegerea cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

sfatuitor

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display, Rosu, este un produs electrocasnic de foarte mare ajutor pentru casa dumneavoastră, pentru familiile care doresc să aibă un aer răcoros pe perioada estivală, dar poate fi un produs extrem de eficient și pentru alte spații precum, un restaurant, un birou, o camera de hotel, sau alte locații unde temperaturile caniculare cer achiziționarea unui astfel de produs. Firma Heinner este foarte cunoscută pentru ...
9 Scor Total
Heinner HAC-12INVRED - O alegere excelenta

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVRED Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display, Rosu

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.48 (22 votes)
Heinner HAC-12INVRED Aer Conditionat

Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display

Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns