Heinner HC-249A+ – Combina frigorifica

sfatuitor b1

Combina frigorifică  Heinner HC-249A+, 249 l, Clasa A+, H 180 cm, Alb, este un produs extrem de bun și de eficient din categoria produselor fabricate de firma germană Heinner.Produsele germane ale acestui foarte cunoscut brand garantează prin profesionalism , prin calități deosebite și prin rezistență deosebită în timp. Clasa energetică a acesteia este A+, una doarte bună și economică, datorită unui consum foarte redus de energie electrică, astfel nu va trebui să vă faceți grriji pentru factura de la energia electrică. Veți putea face economii la buget familiei dumneavoastră datorită consumului mic de energie electrică, această calitate fiind un atu foarte important al acestui produs.

Heinner HC-249A+Frigiderul combinei frigorifice este structurat în trei compartimente, fabricate din sticlă, și are pe ușă patru suporturi în care veți putea pune sticle, sau alte produse alimentare. Congelatorul seriei Heinner HC-249A+, are trei compartimente și deține un sistem de dezghețare automat, mult mai benefic decât sistemul manual de dezghețare deoarece nu va trebui să vă răpiți din timpul dumneavoastră ca sa dezghețați frigiderul. Nivelul de zgomot al acestui produs este foarte redus, iar sunetul emis de combina frigorifică este de numai 43 de decibeli, astfel încât nu vă va deranja absolut deloc la auz.

Dimensiunile combinei frigorifice Heinner HC-249A+ sunt de 180 x 55.4 x 56.6 cm, aceasta deține un termostat reglabil, are uși reversibile, o deschidere standard în partea dreaptă, un mâner orizontal integrat iar culoarea pe care este fabricată este cea albă. Volumul congelatorului este de 70 litri, volumul frigiderului este de 179, iar volumul total al combinei este de 258 de litri.

Combina frigorifică  Heinner HC-249A+, 249 l, Clasa A+, H 180 cm, Alb, este un produs de marcă, foarte bun, rezistent, cu un preț foarte accesibil, extrem de modern și de util în bucătăria dumneavoastră, de asemenea design-ul extrem de elegant va da un aer de modernism casei implicit bucătăriei dumneavoastră contribuind la păstrarea alimentelor dumneavoastră într-o stare excepționale acestea fiind proaspete și păstrate în cele mai bune și sănătoase condiții.

sfatuitor

Combina frigorifică  Heinner HC-249A+, 249 l, Clasa A+, H 180 cm, Alb, este un produs extrem de bun și de eficient din categoria produselor fabricate de firma germană Heinner.Produsele germane ale acestui foarte cunoscut brand garantează prin profesionalism , prin calități deosebite și prin rezistență deosebită în timp. Clasa energetică a acesteia este A+, una doarte bună și economică, datorită unui consum foarte redus de energie electrică, astfel nu va trebui să vă faceți grriji pentru ...
8.5 Scor Total
Heinner HC-249A+ - O alegere corecta

Combina frigorifica Heinner HC-249A+, 249 l, Clasa A+, H 180 cm, Alb

Review
8.5
Evaluare Vizitatori: 4.47 (26 votes)
Heinner HC-249A+ Combina frigorifica

Capacitate 249 l, Clasa A+, Inaltime 180 cm, Culoarea Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
2 Comentarii
 1. Raspunde Mariana C. iunie 2, 2015 at 2:24 pm

  Buna ziua,

  Stiti cumva daca acest frigider de la Heinner se ingalbeneste in timp?

  Multumesc,
  Mariana

 2. Raspunde Dani75 iunie 7, 2015 at 3:32 pm

  Mariana nu mai suntem pe vremea comunista 🙂 nu trebuie sa iti faci griji de asta. Toate frigiderele acum sunt bine facute si nu se ingalbenesc in conditii normale de pastrare, cu atat mai mult unul heinner.

Lasa un raspuns