Heinner HCF-98A+ – Lada frigorifica cu deschidere verticala

sfatuitor b1

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+, 98 l, Clasa A+, H 83.6 cm, Alb, este un produs de marcă al binecunoscutului brand pe care îl reprezintă, fiind distribuit în magazinele de specialitate din întreaga lume. Acest produs este extrem de benefic pentru familia dumneavoastră dacă doriți să țineți la rece sau la congelat cât mai multe produse alimentare.Clasa energetică a acesteia este A+, una doarte bună și economică, datorită unui consum foarte redus de energie electrică.

Heinner HCF-98A+Un aspect pozitiv al acestei lăzi frigorifice face referire la nivelul de zgomot pe care aceasta îl emite. Zgomotul emis de lada frigorifică Heinner HCF-98A+ este de 45 de decibeli , fiind insesizabil și astfel dumneavoastră nu veți avea nici un deranj auditiv, veți putea să vă odihniți liniștit, iar în cazul în care aveți copii mici zgomotul lăzii frigorifice nu va perturba copiilor dumneavoastră somnul. Dimensiunile lăzii frigorifice sunt de 83.6 x 56.3 x 52.6 cm, culoarea este cea albă iar deschiderea lăzii se face vertical.

Sistemul de dezghețare al congelatorului se face în mod manual, iar capacitatea de congelare a lăzii frigorifice este de 6 kg/24h.Volumul net total al seriei Heinner HCF-98A+, este de 98 de litri, astfel dumneavoastră veți putea păstra la congelat o cantitate semnificativă de alimente tocmai pentru a fi mereu aprovizionați cu produsele dumneavoastră preferate, iar consumul energetic anual este unul foarte mic, de 173 kwh/an astfel încât dumneavoastră veți cheltui foarte puțini bani la facura de la energia electrică.

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+, 98 l, Clasa A+, H 83.6 cm, Alb, are un preț deosebit de bun și extrem de redus, astfel facilitând achiziționarea acesteia fără a vă crea probleme financiare.Este extrem de utilă, mai ales pentru cei care doresc să pastreze în lada frigorifică  fructe și legume pe care nu le puteți găsi pe piață în extrasezon, de asemenea este dedicat celor care doresc să păstreze la congelat cantități mai mari de carne.Dacă aveți nevoie de o ladă frigorifică, aceasta este achiziția cea mai potrivită pentru bucătăria și pentru familia dumneavoastră.

sfatuitor

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+, 98 l, Clasa A+, H 83.6 cm, Alb, este un produs de marcă al binecunoscutului brand pe care îl reprezintă, fiind distribuit în magazinele de specialitate din întreaga lume. Acest produs este extrem de benefic pentru familia dumneavoastră dacă doriți să țineți la rece sau la congelat cât mai multe produse alimentare.Clasa energetică a acesteia este A+, una doarte bună și economică, datorită unui consum foarte redus de energie electrică. Un aspect pozitiv ...
9.5 Scor Total
Heinner HCF-98A+ - O alegere corecta

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+, 98 l, Clasa A+, H 83.6 cm, Alb

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.22 (25 votes)
Heinner HCF-98A+ Lada frigorifica

Capacitate 98 l, Clasa A+, H 83.6 cm, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
1 Comment
  1. Raspunde clau iunie 17, 2015 at 11:26 pm

    am un magazin la tara si mi sa stricat lada aia veche o fi buna asta de la heiner? are cineva modelul asta hcf98a+?

Lasa un raspuns