Heinner HFF-160A+ – Congelator cu 5 sertare

sfatuitor b1

Congelatorul Heinner HFF-160A+, 160 l, Clasa A+, H 144 cm, 5 Sertare, Alb,  este un produs care vă va ajuta foarte mult în gospodăria dumneavoastră, dându-vă ocazia de a menține congelate cât mai multe și o cantitate cât mai mare de produse alimentare. Firma Heinner este deja binecunoscută datorită produselor electrocasnice extrem de bune și de rezistente pe care le oferă magazinelor de electrocasnice din întreaga lume.

Heinner HFF-160A+Clasa energetică a congelatorului A+ va face ca acesta să consume acum cu 24% mai puțin, vă va ajuta să economisiți la factura de la energia electrică și nu vă va face să vă preocupați pentru factura de la energia electrică.Nivelul de zgomot al acestuia este extrem de redus, de numai 43 db, asta însemnând că nu vă va crea nici măcar un deranj legat de acest aspect. Designul acestuia este conceput în asa fel încât să poată fi curățat foarte ușor, iar dimensiunile congelatorului sunt de 144 x 55 x 55 cm.Seria Heinner HFF-160A+, dispune de un design ECO ergonomic, are un dispozitiv  de recirculare a apei și dispune de un control mecanic al temperaturii.

Volumul net al congelatorului Heinner HFF-160A+ este de 160 de litri iar volumul brut este de 180 litri, deschiderea acestuia se face în partea dreaptă, ușile acestuia sunt ireversibile, acestea au mâner incorporat, în interior congelatorul dispune de cinci compartimente iar tot în interior acesta dispune de un termostat reglabil datorită căruia veți putea să va reglați temperatura pe care o doriți în funcție de alimentele pe care doriți să le congelați.

Congelatorul Heinner HFF-160A+, 160 l, Clasa A+, H 144 cm, 5 Sertare, Alb are un preț deosebit de bun și extrem de redus, astfel facilitând achiziționarea acestuia fără a vă crea probleme financiare. Este extrem de util, mai ales pentru cei care doresc să pastreze la congelat fructe și legume pe care nu le puteți găsi pe piață în extrasezon, de asemenea este dedicat celor care doresc să păstreze la congelat cantități mai mari de carne. Dacă aveți nevoie de un congelator, acesta este achiziția cea mai potrivită pentru bucătăria și pentru familia dumneavoastră.

sfatuitor

Congelatorul Heinner HFF-160A+, 160 l, Clasa A+, H 144 cm, 5 Sertare, Alb,  este un produs care vă va ajuta foarte mult în gospodăria dumneavoastră, dându-vă ocazia de a menține congelate cât mai multe și o cantitate cât mai mare de produse alimentare. Firma Heinner este deja binecunoscută datorită produselor electrocasnice extrem de bune și de rezistente pe care le oferă magazinelor de electrocasnice din întreaga lume. Clasa energetică a congelatorului A+ va face ca acesta să consume ...
9 Scor Total
Heinner HFF-160A+ - O alegere corecta

Congelator Heinner HFF-160A+, 160 l, Clasa A+, H 144 cm, 5 Sertare, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.21 (26 votes)
Heinner HFF-160A+ Congelator

Capacitate 160 l, Clasa A+, H 144 cm, 5 Sertare, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
2 Comentarii
  1. Raspunde Victoria august 18, 2015 at 9:10 pm

    As dori sa știu Clasa de consum pe an și Clasa climatica ?

    Mulțumesc

Lasa un raspuns