Heinner HFF-80A+ – Congelator cu 4 sertare

sfatuitor b1

Congelatorul  Heinner HFF-80A+, 80 l, Clasa A+, H 84.5 cm, 4 Sertare, Alb, este un produs  foarte util pentru casa dumneavoastră, dându-vă ocazia de a menține congelate cât mai multe și o cantitate cât mai mare de produse alimentare. Firma Heinner este deja binecunoscută datorită produselor electrocasnice extrem de bune și de rezistente pe care le oferă magazinelor de electrocasnice din întreaga lume.

Heinner HFF-80A+Congelatorul Heinner HFF-80A+ are un număr de patru compartimente, deține un sistem de dezghețare manuală, iar capacitatea de înghețare este de 4.5kg/24h.Volumul net al congelatorului este de 80 litri, dispune de uși ireversibile cu mâner orizontal, iar dimensiunile acestuia sunt de 84.5 x 54.5 x 57 cm. Clasa energetică A+ va face ca acesta să consume acum cu 24% mai puțin, vă va ajuta să economisiți la factura de la energia electrică, iar ventilatorul din interiorul acestuia va distribui uniform aerul din interior astfel încât să vă asigure performanțe cât mai bune de răcire.

Congelatorul  Heinner HFF-80A+, are un design foarte plăcut la vedere, impresionând prin culoarea alb imaculat care dă bucătăriei un aspect modern și rafinat fiind ușor de asortat cu orice culoare a mobilei dumneavoastră. De asemenea este extrem de util, mai ales pentru cei care doresc să pastreze la congelat fructe și legume pe care nu le puteți găsi pe piață în extrasezon, de asemenea este dedicat celor care doresc să păstreze la congelat cantități mai mari de carne.Dacă aveți nevoie de un congelator, acesta este achiziția cea mai potrivită pentru bucătăria și pentru familia dumneavoastră.

sfatuitor

Congelatorul  Heinner HFF-80A+, 80 l, Clasa A+, H 84.5 cm, 4 Sertare, Alb, este un produs  foarte util pentru casa dumneavoastră, dându-vă ocazia de a menține congelate cât mai multe și o cantitate cât mai mare de produse alimentare. Firma Heinner este deja binecunoscută datorită produselor electrocasnice extrem de bune și de rezistente pe care le oferă magazinelor de electrocasnice din întreaga lume. Congelatorul Heinner HFF-80A+ are un număr de patru compartimente, deține un sistem de ...
9 Scor Total
Heinner HFF-80A+ - O alegere corecta

Congelator Heinner HFF-80A+, 80 l, Clasa A+, H 84.5 cm, 4 Sertare, Alb

Review
9
Evaluare Vizitatori: 4.26 (27 votes)
Heinner HFF-80A+ Congelator

Capacitate 80 l, Clasa A+, H 84.5 cm, 4 Sertare, Alb

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns