Horizon 20HL700 – LED pentru orice buzunar

sfatuitor b1Horizon 20HL700 TV LED, 51 cm, HD, este un televizor de ultimă generație  extrem de bun și potrivit pentru cei care au la dispoziție un spațiu mai mic, potrivit pentru camera copilului sau ideal pentru aceia care doresc  să-și incorporeze un televizor  în mobilă. Firma Horizon se face cunoscută  prin produsele electronice extrem de bune și de rezistente pe care le aduce pe piață, la prețuri extrem de rezonabile și permisive pentru toate buzunarele.

În ceea ce privește televizorul Horizon 20HL700, acesta dispune de un ecran plat, o diagonală de 51 de cm și un ecran care folosește tehnologia de tip LED, astfel veți economisi  foarte mult la energia electrică, iar factura de la energie de la sfârșitul lunii, nu va presupune probleme financiare pentru dumneavoastră.

Horizon 20HL700În ceea ce privește imaginea, televizorul Horizon 20HL700, are un tip de redare HD, o rezoluție de  1366 x 768, care vor face ca imaginea  dumneavoastră  să  fie una calitativă, extrem de clară, să aibă imagini pline de culoare, astfel încât vizionarea emisiunilor  dumneavoastră  favorite să fie o plăcere.  Contrastul dinamic al televizorului este de, 3000:1, unghiul de vizibilitate este de 176/176 grade, luminozitatea este de 250 cp/mp, iar  aspectul  imaginii de 16:9. Televizorul mai dispune de o calitate a  imaginii High Definition, și alte calități superioare cum ar fi, Comb Filter 2D/3D, Digital Noise Reduction, Dynamic contrast, Progresive scan  și HD TV, 100 Hz. Veți putea  beneficia de conectarea unui memory stick prin USB 2.0, la televizorul dumneavoastră, de pe care veți putea urmări  filme, poze, și bineînțeles  muzica preferată. Dispune de o intrare USB 2.0, o intrare scart, o intrare component, un port HDMI, și are posibilitatea unor conexiuni de tip AV In, CI+, Digital audio coaxial, RF In.

Legat de calitățile sunetului, televizorul Horizon 20HL700 are un sistem audio Nicam Stereo, are o ieșire a sunetului de 2×2.5 W și dispune de Dolby Digital Plus.  Televizorul are un tuner digial  DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4, o placă multimedia integrată , și un consum de 25 W. De asemenea televizorul dispune de anumite funcții și caracteristici speciale precum: PVR Ready, Sleep Timer, NTSC Playback, Hotel Mode, Child Lock și UltraSlim USB Movie.

Televizorul Horizon 20HL700 TV LED, 51 cm, HD, este un produs extrem de bun, cu un design elegant, ideal pentru un spațiu mai intim al casei dar și pentru sufrageria dumneavoastră. Prețul acestuia extrem de rezonabil îl face să fie foarte dorit de oricare cumpărător, dar și calitățile și capacitățile tehnice deosebite pe care le are. Așadar pentru cei care iși doresc un televizor bun, rezistent, rafinat, și accesibil oricărui buzunar acesta  reprezintă  alegerea cea mai bună pentru casa și familia dumneavoastră.
sfatuitor

Horizon 20HL700 TV LED, 51 cm, HD, este un televizor de ultimă generație  extrem de bun și potrivit pentru cei care au la dispoziție un spațiu mai mic, potrivit pentru camera copilului sau ideal pentru aceia care doresc  să-și incorporeze un televizor  în mobilă. Firma Horizon se face cunoscută  prin produsele electronice extrem de bune și de rezistente pe care le aduce pe piață, la prețuri extrem de rezonabile și permisive pentru toate buzunarele. În ceea ce privește televizorul Horizon ...
8 Scor Total
LED pentru orice buzunar

Horizon 20HL700 TV LED, 51 cm, HD

Review
8
Evaluare Vizitatori: 4.42 (9 votes)

Horizon 20HL700 Televizor

LED, 51 cm, HD

Tag-uri:, , , ,

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns