Hotpoint LFF8M121C – Masina de spalat vase

sfatuitor b1Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121C, este un produs performant ce face parte din gama brandului Hotpoint, parte a grupului Indesit Company. Acesta este recunoscut pentru stilul sofisticat dar discret, grija pentru mediu si angajament fata de calitate si inovatie
În ceea ce privește design-ul, calitățile și funcțiile deosebite ale acestei masini de spalat vase, ea dispune de urmatoarele:

 • Hotpoint LFF8M121CFlexi Power – motorul performant de ultima generatie alterneaza vitezele de lucru si presiunea apei in functie de tipul murdarie de pe suprafata vaselor pentru a opta eficienta spalarii pe parcursul ciclului.
 • Zone Wash – aceasta functie permite setarea de catre utilizator a zonei in care sunt asezate vasele care necesita o curatare mai aprofundata, astfel incat masina masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121C isi concentreaza intreaga forta de curatare asupra cosului ales.
 • Flexi Load – cu ajutorul acestui sistem gestionarea incarcarii masinii de spalat vase se adapteaza perfect exigentelor oricarui utilizator.

Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121C este dotat cu un sistem de control electronic si afisaj LCD. Acest produs asigura performante excelente de spalare a vaselor utilizand eficient resursele disponibile. Se incadreaza in clasa de eficienta a cosumului de energie A++.

Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121C dispune o capacitate de 14 seturi si este dotata cu un numar de 8 programe de lucru.

Printre sistemele si programele de care dispune se numara:

 • Protectie inundatie
 • Sensor system
 • Program normal
 • Program intensiv
 • Program auto
 • Program Flexi Power
 • Duo Wash
 • Express 30′
 • Extra Dry

Dimensiunile masinii de spalat vase Hotpoint LFF8M121C sunt: 60 cm (latime)X 85(inaltime) X 60cm (adancime) si o greutate de 39,5kg.

Masina vine insotita si de urmatoarele accesorii: Cos superior reglare Lift-up, tava tacamuri, cos inferior cu insertii rabatabil si cos tacamuri glisant

Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121C , este un produs excelent, foarte performant, cu o multime de functii, care vă va facilita în mod considerabil munca dumneavoastră din bucătărie, astfel încât spalatul vaselor nu va va mai da batai de cap.

sfatuitor

Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121C, este un produs performant ce face parte din gama brandului Hotpoint, parte a grupului Indesit Company. Acesta este recunoscut pentru stilul sofisticat dar discret, grija pentru mediu si angajament fata de calitate si inovatie În ceea ce privește design-ul, calitățile și funcțiile deosebite ale acestei masini de spalat vase, ea dispune de urmatoarele: Flexi Power - motorul performant de ultima generatie alterneaza vitezele de lucru si presiunea ...
10 Scor Total
Masina de spalat Hotpoint LFF8M121C este un produs excelent

Masina de spalat Hotpoint LFF8M121C

Evaluare Vizitatori: 2.62 (10 votes)
Hotpoint LFF8M121C

Review masina de spalat Hotpoint LFF8M121C

Niciun Comentariu

  Lasa un raspuns