Hotpoint Luce FK 104 P.20 X – Cuptor Incorporabil Electric cu Afisaj LCD

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK 104 P.20 X, Electric, Grill, Clasa A, Inox, este unul din produsele de marcă lansate pe piață cu scopul de a satisface cât mai multe din cerințele și necesitățile culinare ale celor care obișnuiesc să folosească foarte des cuptorul sau care adesea pregătesc preparate care necesită coacerea.  Firma Hotpoint aduce imbunătățiri considerabile cuptoarelor  pe care le fabrică, prin programele noi și prin funcțiile noi pe care le introduce.

Cuptorul Hotpoint Luce FK 104 P.20 X pe care vi-l prezentăm este unul extrem de bun cu un design care va face ca bucătăria dumneavoastră să primească o tentă modernistă și elegantă. Acesta este fabricat din inox, ușa acestuia este din sticlă, dimensiunile lui sunt de 59.5 x 59.5 x 57 cm, iar consumul energetic este foarte mic, cuptorul aflându-se în clasa de eficiență energetică A.

Hotpoint Luce FK 104 P.20 XCuptorul Hotpoint Luce FK 104 P.20 X deține programul de pâine care vă va da ocazia să pregătiți pâinea exact ca și în cuptorul tradițional, ea fiind crocantă și aurie în exterior și extrem de moale și bine coaptă în interior. Programul reglează în mod automat temperaturile și durata de coacere astfel încât veți putea coace acum cu 50% mai repede pâinea sau focaccia. De asemenea acesta deține programul de coacere la temperatură mai redusă care va face ca alimentele să-și păstreze nutrienții și proprietățile, astfel mâncarea dumneavoastră va fi una nu doar foarte bună dar și foarte sănătoasă. Programul pentru prăjituri vă va permite coacerea de aluaturi, blaturi și tot felul de produse patisere în așa fel încât acestea vor fi foarte crocante și rumenite în exterior și extrem de pufoase și bine coapte în interior.  Cuptorul deține un tip de alimentare electric, controlul acestuia este electronic, tipul de afișaj este  LCD și beneficiază de un ventilator util la răcirea componentelor, are un grill destinat cărnurilor, legumelor, și dispune de un timer care vă va permite setarea unui timp de gătire al preparaturlui dumneavoastră, astfel nu va fi nevoie să stați în preajma cuptorului deoarece acesta vă va atenționa când timpul a expirat iar preparatul este gata.

Cuptorul Hotpoint Luce FK 104 P.20 X deține funcția de piroliză, prin care cuptorul elimină prin ardere  depunerile lăsate de alimente, are funcția blocare acces copii care nu va permite copilului dumneavoastră să poată umbla la cuptor în timpul în care acesta funcționează, are un grill cu suprafață mare, deține funcția de decongelare care vă va reduce așteptarea atunci cân veți dori să gătiți un produs congelat și de asemenea cuptorul dispune de funcția de iluminare interioară care vă va permite să vedeți ce se petrece în interiorul cuptorului fără a fi necesar să deschideți ușa acestuia.

Cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK 104 P.20 X, Electric, Grill, Clasa A, Inox, este un produs pe care îl veți incorpora cu mare ușurință în mobila dumneavoastră de bucătărie, veți putea foarte ușor și într-un timp util să gătiți cele mai rafinate preparate pe care altădată le serveați la restaurant, iar prețul acestuia este unul care nu vă va crea probleme financiare și astfel veți putea să-l achiziționați deoarece acesta reprezintă alegerea cea mai potrivită pentru familia dumneavoastră.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK 104 P.20 X, Electric, Grill, Clasa A, Inox, este unul din produsele de marcă lansate pe piață cu scopul de a satisface cât mai multe din cerințele și necesitățile culinare ale celor care obișnuiesc să folosească foarte des cuptorul sau care adesea pregătesc preparate care necesită coacerea.  Firma Hotpoint aduce imbunătățiri considerabile cuptoarelor  pe care le fabrică, prin programele noi și prin funcțiile noi pe care le introduce. Cuptorul Hotpoint ...
9.5 Scor Total
Hotpoint Luce FK 104 P.20 X - Alegerea ideala

Cuptor incorporabil Hotpoint Luce FK 104 P.20 X, Electric, Grill, Clasa A, Inox

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.52 (17 votes)

Hotpoint Luce FK 104 P.20 X Cuptor Electric Incorporabil

Grill, Clasa A, Inox, LCD

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns