Hotpoint Luce FK63CX – Cuptor Incorporabil cu Curatare Catalitica

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK63CX, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Clasa A, Inox antiamprenta, este unul din produsele de marcă lansate pe piață cu scopul de a satisface cât mai multe din cerințele și necesitățile culinare ale celor care obișnuiesc să folosească foarte des cuptorul sau care adesea pregătesc preparate care necesită coacerea. Firma Hotpoint aduce imbunătățiri considerabile cuptoarelor  pe care le fabrică, prin programele noi și prin funcțiile noi pe care le introduce.

Hotpoint Luce FK63CXCuptorul Hotpoint Luce FK63CX pe care vi-l prezentăm este unul extrem de bun cu un design care va face ca bucătăria dumneavoastră să primească o tentă avangardistă și elegantă. Acesta este fabricat din inox, ușa acestuia este din sticlă, dimensiunile lui sunt de 60 x 60 x 57 cm, iar consumul energetic este foarte mic, cuptorul aflându-se în clasa de eficiență energetică A.Programul pentru prăjituri vă va permite coacerea de aluaturi, blaturi și tot felul de produse patisere în așa fel încât acestea vor fi foarte crocante și rumenite în exterior și extrem de pufoase și bine coapte în interior.  Cuptorul Hotpoint Luce FK63CX deține un tip de alimentare electric, controlul acestuia este mecanic, tipul de afișaj este  LCD și beneficiază de un ventilator util la răcirea componentelor, are un grill destinat cărnurilor, legumelor, și dispune de un timer care vă va permite setarea unui timp de gătire al preparaturlui dumneavoastră, astfel nu va fi nevoie să stați în preajma cuptorului deoarece acesta vă va atenționa când timpul a expirat iar preparatul este gata.

Cuptorul Hotpoint Luce FK63CX deține programul pentru pizza care vă va da ocazia să pregătiți pizza exact ca și în cuptorul tradițional, ea fiind crocantă și aurie în exterior și extrem de moale și bine coaptă în interior. Programul reglează în mod automat temperaturile și durata de coacere astfel încât veți putea coace acum cu 50% mai repede pizza , pâinea sau focaccia. Funcția de iluminare interioară care vă va permite să vedeți ce se petrece în interiorul cuptorului fără a fi necesar să deschideți ușa acestuia.

Cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK63CX, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Clasa A, Inox antiamprenta, este un produs pe care îl veți incorpora cu mare ușurință în mobila dumneavoastră de bucătărie, veți putea foarte ușor și într-un timp util să gătiți cele mai rafinate preparate pe care altădată le serveați la restaurant, iar prețul acestuia este unul care nu vă va crea probleme financiare și astfel veți putea să-l achiziționați deoarece acesta reprezintă alegerea cea mai potrivită pentru familia dumneavoastră.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK63CX, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Clasa A, Inox antiamprenta, este unul din produsele de marcă lansate pe piață cu scopul de a satisface cât mai multe din cerințele și necesitățile culinare ale celor care obișnuiesc să folosească foarte des cuptorul sau care adesea pregătesc preparate care necesită coacerea. Firma Hotpoint aduce imbunătățiri considerabile cuptoarelor  pe care le fabrică, prin programele noi și prin funcțiile noi pe ...
9.5 Scor Total
Hotpoint Luce FK63CX - Alegerea ideala

Cuptor incorporabil Hotpoint Luce FK63CX, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Clasa A, Inox antiamprenta

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.22 (19 votes)

Hotpoint Luce FK63CX Cuptor Electric Incorporabil

Multifunctional, Curatare catalitica, Clasa A, Inox antiamprenta

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns