Hotpoint Luce FK736JCX – Cuptor Incorporabil Electric cu Curatare Catalitica

sfatuitor b1
Cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK736JCX, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta, este un aparat electrocasnic fabricat de firma Hotpoint care deține calități deosebite și funcții multiple care vă vor ușura considerabil munca din bucătărie. Firma Hotpoint aduce inovații și funcții noi acestui cuptor care se pliază în totalitate cerințelor și este în conformitate cu noile tendințe.

Materialul din care este făcut cuptorul Hotpoint Luce FK736JCX este inoxul, extrem de modern ca design pentru bucătăria dumneavoastră, astfel veți putea să-l incorporați cu ușurință în mobila dumneavoastră de bucătărie indiferent de culoarea acesteia.  Capacitatea cuptorului este de 58 de litri, are un tip de alimentare electrică, control mecanic, un tip de afișaj LCD și se află în clasa energetică  A având un consum energetic foarte mic, fapt ce vă va permite să-l folosiți fără probleme și fără a vă crea probleme legat de factura de la energie.

Hotpoint Luce FK736JCXCuptorul Hotpoint Luce FK736JCX deține funcția Program Pizza, care vă va ajuta să gătiți la dumneavoastră acasă o pizza exact  ca cea de la restaurant, cu un blat extrem de bun și cu o calitate și un gust extraordinar. În doar 30 de minute veți putea găti pizza pentru cei dragi, pefect coaptă, la fel ca cea făcută în cuptorul tradițional. Funcția automată pentru dulciuri vă va oferi posibilitatea de a coace dulciuri, blaturi, produse patisere,  cu cruste aurii, extrem de bine coapte la exterior și foarte moi și gustoase în interior.

De asemenea, cuptorul Hotpoint Luce FK736JCX are un ventilator care va răci componentele  supraîncălzite ale acestuia,  dispune de un grill pe care veți putea găti legumele, carnea, peștele,  beneficiază de două grătare, o tavă adâncă pentru coacere și un sistem de curățare autocatalitică. Sistemul de iluminare interioară  vă va ajuta foarte mult atunci când veți găti un preparat care nu permite deschiderea ușii cuptorului, astfel veți putea să-l supravegheați folosind sistemul de iluminare. Puterea cuptorului este de 2800 W, puterea grilului este de 2.7 Kw, iar ușa acestuia este făcută din sticlă cu două straturi tocmai pentru a oferi  pentru protecție dumneavoastră și familiei.

Cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK736JCX, Electric, Multifunctional, Curatare  catalitica, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta, este un produs extrem de performant și util în bucătăria oricărei familii care își dorește preparate cât mai gustoase și mai  bine gătite. La un preț extrem de rezonabil și accesibil tuturor, acesta va fi pentru dumneavoastră o achiziție de viitor  foarte potrivită pentru bucătăria dumneavoastră.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK736JCX, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta, este un aparat electrocasnic fabricat de firma Hotpoint care deține calități deosebite și funcții multiple care vă vor ușura considerabil munca din bucătărie. Firma Hotpoint aduce inovații și funcții noi acestui cuptor care se pliază în totalitate cerințelor și este în conformitate cu noile tendințe. Materialul din care este făcut cuptorul Hotpoint Luce FK736JCX ...
9.5 Scor Total
Hotpoint Luce FK736JCX - Alegerea corespunzatoare

Cuptor incorporabil Hotpoint Luce FK736JCX, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.31 (17 votes)

Hotpoint Luce FK736JCX Cuptor Electric Incorporabil

Multifunctional, Curatare catalitica, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns