Hotpoint OK 1037END – Cuptor Incorporabil Electric Multifunctional

sfatuitor b1Cuptorul incorporabil Hotpoint OK 1037END, 77 l, Electric, Multifunctional, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta, este un produs electrocasnic extrem de bun și potrivit pentru toți cei pasionați de gătit dar mai ales pentru cei care folosesc cuptorul în mod frecvent. Brandul Hotpoint înzestrează acest cuptor cu o multitudine de funcții și programe astfel încât acesta va putea satisface toate necesitățile dumneavoastră în materie de gătit.

Cuptorul Hotpoint OK 1037END dispune de comenzi touch și astfel datorită sistemului Touch control, doar printr-o simplă atingere veți putea seta cuptorul pe programul dorit, îl veți putea porni, opri, comunicarea și interacțiunea cu acesta fiind  făcută doar prin simpla atingere a unor simboluri aflate pe suprafața exterioară a cuptorului. Veți putea acum pregăti la dumneavoastră acasă cea mai bună pizza, asemănătoare cu aceea gătită într-un cuptor tradițional cu lemne asta datorită programului pizza pe care cuptorul îl deține. În doar 30 de minute veți putea găti acasă o pizza delicioasă asemănătoare cu cea pe care ați mâncat – o adesea la restaurant.

Hotpoint OK 1037ENDDe asemenea cuptorul Hotpoint OK 1037END are și un program dedicat pasionaților de dulciuri și de prăjituri. Acest program va face ca blaturile prăjiturilor să crească mai bine, să se rumenească în exterior iar în interior acestea să fie foarte bine coapte rezultatul final fiind unul cu totul spectaculos. Prin setarea programului de pâine cuptorul va coace cu până la 50% mai repede decât cuptoarele tradiționale, pâinea sau focaccia fiind crocante și aurii în exterior iar în interior extrem de moi și de bine coapte. Cuptorul Hotpoint OK 1037END beneficiază de programele 40° Topire, Dospire si Iaurt; 65° Incălzire, Uscare 90°C , care permit coacerea la o temperatură  redusă astfel toți nutrienții alimentelor vor fi păstrați iar mâncarea dumneavoastră va fi una mult mai sănătoasă. Capacitatea acestuia este de 77 de litri, se află în clasa energetică A având un consum foarte mic,  are un afișaj LCD, un timer care vă va înștiința când mâncarea dumneavoastră este gata pentru a fi servită,  deține sistemul blocare acces copii, dispune de funcțiile Coacere pe 4 nivele, Fast Cooking, Dual Flow System, Curatare manuala, are o tavă pentru coacere și ghidaje din inox.

Cuptorul incorporabil Hotpoint OK 1037END, 77 l, Electric, Multifunctional, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta, va face ca gătitul dumneavoastră să devină o plăcere, fiind posibil acum să preparați acasă chiar și cele mai complicate preparate pe care le-ați vizionat la televizor sau le-ați servit la restaurant. La un preț rezonabil și accesibil, cu un design rafinat și elegant, cu o rezistență foarte mare în timp și cu niște calități extraordinare acest cuptor este achiziția ideală pentru bucătăria și familia dumneavoastră.
sfatuitor

Cuptorul incorporabil Hotpoint OK 1037END, 77 l, Electric, Multifunctional, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta, este un produs electrocasnic extrem de bun și potrivit pentru toți cei pasionați de gătit dar mai ales pentru cei care folosesc cuptorul în mod frecvent. Brandul Hotpoint înzestrează acest cuptor cu o multitudine de funcții și programe astfel încât acesta va putea satisface toate necesitățile dumneavoastră în materie de gătit. Cuptorul Hotpoint OK 1037END dispune de comenzi touch și ...
9.5 Scor Total
Hotpoint OK 1037END - Alegerea ideala

Cuptor incorporabil Hotpoint OK 1037END, 77 l, Electric, Multifunctional, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta

Review
9.5
Evaluare Vizitatori: 4.08 (23 votes)
Hotpoint OK 1037END Cuptor Electric Incorporabil

77 l, Multifunctional, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta

Sfatuitor.ro iti ofera review-uri profesioniste si obiective care te ajuta in luarea celei mai bune decizii de achizitie. Punem pe primul plan nevoile tale, dezvoltand un continut realist si aprofundat.
Niciun Comentariu

    Lasa un raspuns